<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

kvinna-gul-skjorta-kontor

WEBINAR 23 MAJ

Riskanalys i Visma.net

#SIMPLIFYINGBUSINESS

Välkommen till vårt webinar om riskanalys

I det här webinaret fokuserar vi på Riskanalys i Visma.net, en tjänst som ger dig den senaste statusen för ett visst företag. Att kontrollera ett företag inför en ny affärsrelation är en utmaning, även för erfarna branschexperter. Företagsinformation, ekonomiska nyckeltal, händelser och personer kopplade till företaget är alla viktiga områden att granska innan företaget integreras i ekonomisystemets kund- eller leverantörsregister.

Riskanalys i Visma.net säkerställer korrekt och uppdaterad företagsinformation. Genom att undvika oegentligheter och risker kan du skapa en trygg process för att hantera nya affärsrelationer. Riskanalys omfattar över 100 unika kontroller som bedömer företaget som helhet. Dessa kontroller är enkla att förstå och skapar en samlad bedömning av företaget som helhet.

Amesto´s Business Development Manager, Maria Sjögren träffar Malin Jeansson från Inyett. De kommer bland annat att prata om varför det är viktigt att arbeta med internkontroll, vilka kontroller som är viktiga när man ska ingå i en ny affärsrelation. Malin kommer även visa en demo av lösningen, så du direkt kan se hur den kan hjälpa dig att identifiera och hantera risker effektivt.

Under webinaret möter du.

Maria-Sjögren-porträtt-2-1

Maria Sjögren

Business Development Manager ERP
Amesto

malin-jeansson

Malin Jeansson

Partner Key Account Manager
Inyett

Om Anna

Maria är Business Development Manager inom ERP hos oss på Amesto Solutions och arbetar tillsammans med våra ERP-kunder. Maria har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och IT och drivs av att hjälpa företag att automatisera och förenkla för att få tid över till annat än administration.

Om Marcus

FYLL I DINA UPPGIFTER

Registrera dig och se på webinaret.