Öka din konverteringsgrad med eMarketeer!

Begreppet BUYER 2.0 beskriver ett nytt och modernt köpbeteende där kunderna i större utsträckning kontrollerar en större del av säljprocessen och själva avgör när och hur de vill inleda en säljdialog. Kunderna har med andra ord sin egen slutna fest som du och ditt säljteam inte är inbjudna till. Varför är detta en utmaning? Utmaningen ligger i att du inte längre kan veta hur, när och på vilket sätt du skall bete dig för att få in kvalificerade leads och kunder.

Det är därför viktigare än någonsin att sälj- och marknadsteamet har de riktiga verktygen som hjälper er att hantera detta nya köpbeteende.

eMarketeer ger din verksamhet fler kvalificerade leads, en bättre konverteringsgrad från lead till kund och en ökad försäljning.

Mer marknadsmuskler med mindre ansträngning – hantera alla dina marknadsaktiviteter i ett verktyg. Det är inte bara e-post, eMarketeer´s verktyg gör det enkelt för dig att kombinera och automatisera e-post, formulär, sms och webbsidor för att lyckas med din marknadsföring online. Möjligheterna är oändliga.

 

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."