<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

cyklar-pa-gangvag

SMIDIGT, MÅNGSIDIGT OCH MÅNGA PLATTFORMAR - MARKNADS BÄSTA STÖD!

eMarketeer.

Begreppet BUYER 2.0 beskriver ett nytt och modernt köpbeteende. eMarketeer ger din verksamhet fler kvalificerade leads, en bättre konverteringsgrad från lead till kund och en ökad försäljning.

ÖKA DIN KONVERTERINGSGRAD MED EMARKETEER!

eMarketeer.

Begreppet BUYER 2.0 beskriver ett nytt och modernt köpbeteende där kunderna i större utsträckning kontrollerar en större del av säljprocessen och själva avgör när och hur de vill inleda en säljdialog. Kunderna har med andra ord sin egen slutna fest som du och ditt säljteam inte är inbjudna till. Varför är detta en utmaning? Utmaningen ligger i att du inte längre kan veta hur, när och på vilket sätt du skall bete dig för att få in kvalificerade leads och kunder.

Det är därför viktigare än någonsin att sälj- och marknadsteamet har de riktiga verktygen som hjälper er att hantera detta nya köpbeteende.

eMarketeer ger din verksamhet fler kvalificerade leads, en bättre konverteringsgrad från lead till kund och en ökad försäljning.

Mer marknadsmuskler med mindre ansträngning – hantera alla dina marknadsaktiviteter i ett verktyg. Det är inte bara e-post, eMarketeer´s verktyg gör det enkelt för dig att kombinera och automatisera e-post, formulär, sms och webbsidor för att lyckas med din marknadsföring online. Möjligheterna är oändliga.

emarketeer-symboler

Funktioner.

E-postmarknadsföring

Hur ska du disponera din text och vilken information ska du länka till för att få så stor kunskap som möjligt om vad dina kunder och prospekts är intresserade av? Frågorna är många när man ska skicka nyhetsbrev till sina kunder och prospekt.

För att underlätta ditt arbete med att skapa nyhetsbrev finns det i eMarketeer färdiga grafiska mallar att använda. Tanken är att du alltid ska hitta en mall som passar just ditt specifika nyhetsbrev och syfte. Mallen anpassar du enkelt till ditt företags profil och fyller sedan på med den information du önskar kommunicera.

Vilken mall passar ditt nästa nyhetsbrev?

emarketeer-eventhantering-1
Formulär & Undersökningar

För att underlätta ditt arbete gällande inbjudningar, undersökningar, kontaktformulär etc har eMarketeer en inbyggd hantering av formulär. Här skapar du snabbt och enkelt dina frågor och svarsalternativ. När du skapat ditt formulär väljer du hur du vill publicera det, på er hemsida, på webben eller genom en länk i ett mail. Alla svar sammanställs med automatik i eMarketeer och du kan sedan gå igenom detta i lugn och ro.

Naturligtvis kan olika svar – på olika frågor – också generera händelser i SuperOffice CRM!

emarketeer-graf
Eventplanering

eMarketeer låter dig designa, planera, automatisera och genomföra hela eventprocessen. Detta inkluderar kommunikationen före eventet, registreringar på plats och information hela vägen till uppföljning efter eventet.

Dina event går även att integrera med projekt i SuperOffice CRM.

emarketeer-eventplanering

Marknadsföring på Facebook.

Genom att kommunicera med dina kunder på Facebook har du möjlighet att få dina budskap spridda till deras vänner och deras vänners vänner.

I eMarketeer kan du skapa en snygg layout på din "Facebook Fan Page" och sedan fylla den med information, formulär och bilder från eMarketeer.
Gör det lätt för ert företag, börja arbeta med Facebook med hjälp av eMarketeer.

hand-mobiltelefon

MÖT KRAVEN PÅ MOBIL MARKNADSFÖRING I DAG.

Mobil marknadsföring.

Skapa responsiva e-postmeddelanden och inkludera SMS och mobila applikationer i din marknadsföring.

Mailkommunikation har länge varit ett medel för företag att kommunicera sina budskap. Mängden information ställer högre och högre krav på avsändaren att förmedla information som mottagaren verkligen är intresserad av.

De fall där vi upplever SMS som en mycket bra kommunikationskanal är i form av påminnelser inför ett möte, event, seminarium etc. Detta upplever inte mottagaren som reklam utan som viktig information.

Med eMarketeer kan du kommunicera med SMS som enskild kampanj eller i ett kampanjflöde där SMS är en del av kommunikationsplanen. Oavsett görs detta väldigt enkelt. Du kan till SMS:et även skapa mobila landningssidor som du länkar till i ditt SMS. På så sätt får du information om vilka som har varit intresserade av vad.

SIMPLIFY YOUR SALESPROCESS

#Askmore

Amesto ser fram mot att få träffa er och diskutera hur vi kan stötta er i era ambitioner att få in leads via marknadsaktiviteter. Boka en kostadsfri demo redan idag!

 

NYFIKEN PÅ EMARKETEER?

Boka ett möte.

Kontakta oss