<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

ÄR DET DAGS ATT BYTA ERP-SYSTEM?

Få våra bästa tips inför din ERP-process.

Är det dags att byta ERP-system? 

Det här behöver du veta innan du börjar processen.

Är du nyfiken på vad du kan åstadkomma med ett nytt ERP-system? Eller känner du att det system du har nu inte underlättar din och dina kollegors arbetsdag? Då bör du överväga att byta ERP-system.
Men innan du gör det behöver du veta vad du ska leta efter och vilka frågor du ska ställa, innan du väljer både system och leverantör. 

Vi har sammanställt våra 5 bästa tips som du får helt gratis. Fyll i din mejladress i fältet ovan så skickar vi våra bästa tips till dig, direkt till din inkorg.

Varje tips kommer med kompletterande information vilket gör att du kommer att ställa rätt frågor när du väljer ERP-system. Vi kanske också får dig att le lite när du möter Nils som kanske hållit fast vid det gamla lite väl länge :)

 

"Ska du byta ERP-system, då råder jag dig verkligen att prata med Amesto först."

- Stine Rake, Ekonomichef Termopartner

Så varför ska du lyssna på oss?

  • Vi har hjälpt hundratals kunder att byta till moderna molnbaserade ERP-system i Sverige, Norge och Danmark.

  • Vi har mycket nöjda kunder.

  • Vi är en ledande Nordisk Visma-partner, som levererar både Visma.net och Business NXT. Det innebär att vi rekommenderar det som passar dig, utifrån dina mål och utmaningar.
     
  • Vi hjälper både stora komplexa kunder och mindre kunder med en bra övergång till molnet. Vår metodik är väl beprövad för att ta dig över till ett molnbaserat ERP-system.

  • En av våra viktigaste konkurrensfördelar är att vi även följer våra kunder efter implementering med support och ständiga förbättringar. Du ska få värde av investeringen, varje år.

  • Vi är riktigt bra på både redovisning och system, och är kända för att ha mycket erfarna konsulter.

  • Väljer du att implementera ett ERP-system med Amesto som partner kan du även lösa klimat- och hållbarhetsrapporteringen samtidigt. Amesto Footprint har utvecklat både ett system och tjänster som tar dig i mål, utan att det kostar skjortan. Vi styr faktiskt hela koncernen och alla våra dotterbolag enligt vår Tripe bottom line People, Planet & Profit.
  • Vi vill gärna bli din utvalda partner när du byter ERP-system. Vår lönsamhet bygger på att du är en nöjd kund hos oss under lång tid, så det ligger i vårt intresse att få dig att välja rätt system


Fyll i din epostadress, så har du strax de första tipsen i din inkorg!

Få våra bästa tips, helt gratis.

#ASKMORE

Vad säger våra kunder?

"Stöd i alla frågor"

— Amesto Solutions har varit helt fantastiska! De har hållit oss i handen genom hela förloppet och kunnat ge kloka, genomtänkta svar och stöd i alla frågor."


 

Kristina Viklund
Ekonomichef Shorelink

"Precis vad vi behövde"

Vi behövde en partner som verkligen förstår vår tillväxtresa och som kan erbjuda flexibla lösningar. Amesto och Visma.net var precis vad vi behövde. Äntligen har vi ett system som faktiskt hjälper oss och anpassar sig efter våra behov!  

Hanna Kristiansson
Chief Financial Officer, SkySparc

"Amestosupporten är världsbäst!"

Vi hade tidigare samarbetat med Amestos välfungerande support, så valet kändes självklart! Vi får snabbt lösningar och svar på alla frågor som kan dyka upp. Amestosupporten är världsbäst! 

 

Laura Bäcklund
Ekonomichef Ahréns Åkeri

Vem har skrivit tipsen?

Möt experterna bakom tipsen.

annawebb-jpg-1

Anna Blunck Boberg

Business Development Manager ERP
Amesto Solutions

Ole Christian

Ole Christian Rousing

Nordic Head of ERP
Amesto Solutions

glenn

Glenn Markussen

Lösningsarkitekt
Amesto Solutions

Om Cato

Anna är Business Area Manager för ERP hos oss på Amesto. Hon ansvarar för våra ERP-kunder. Hon har 20 års erfarenhet inom affärssystem och automatiseringar och drivs av att hjälpa företag hitta den mest effektiva företagslösningen för att skapa tillväxt.

Om Ole Christian

Ole Christian har arbetat med ERP sedan 2003 och har de senaste 11 åren haft olika ledarroller i större nordiska ERP-miljöer, bland annat på TietoEVRY. 

Han har djup expertis på den nordiska affärssystemsmarknaden och erfarenhet från hela utbudet av kunduppdrag, från små agila leveranser till komplexa projekt på Enterprise-marknaden. Ole Christian leder idag Amestos nordiska affärssystemsmiljö med ett 80-tal konsulter i 3 länder.

 

Om Glenn

Glenn Markussen är lösningsarkitekt, och ansvarar för att stötta Amestos kundansvariga med förtydliganden, demos, lösningsdesign och integrationsförtydliganden kring Vismas molnbaserade ERP-lösningar och tillhörande 3:e parter.