<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

bridge banner

SIMPLIFYING BUSINESS

Framtidssäkra ditt SuperOffice-CRM

Så maximerar du din SuperOffice-lösning med

HubSpot och Power BI

I en tid av snabba förändringar är det viktigare än någonsin att säkerställa din verksamhets stabilitet. 
Istället för att kasta er in i osäkra och kostsamma investeringar i nya system, är det nu läge att fokusera på att optimera företagets befintliga CRM-lösning och på så sätt skapa bättre översikt och produktivitet i verksamheten. I denna artikel tipsar vi om hur du, med hjälp av två kraftfulla verktyg från Amesto kan optimera ditt SuperOffice CRM och ta verksamheten till nya höjder, oavsett vad framtiden bär med sig. 

Power BI –Verktyget som kvalificerar dina beslut

Power BI är Microsofts flaggskeppsverktyg för rapportering och analys och är ledande på marknaden. Det är framför allt ett kraftfullt instrument för ledare och beslutsfattare som önskar genomföra noggranna analyser som grund för välunderbyggda beslut.

Med Power BI för SuperOffice i verktygslådan kan du smidigt omvandla komplex data till lättförståelig och sammanhängande information i form av visuella berättelser. Genom att integrera ditt SuperOffice CRM med Power BI har du direkt tillgång till viktiga nyckeltal, såsom försäljningsprestanda och kundnöjdhet, och kan enkelt visualisera dem i grafer och överskådliga instrumentpaneler.

Denna integration ger dig möjlighet att göra data mer begriplig och användbar som beslutsstöd. Du kan också enkelt ta in data från andra källor, som Excel. Det ger möjligheter för avancerad analys och smidig delning av insikter mellan olika företagsavdelningar. Med Power BI, får du en omfattande insikt i företagets prestationer på ett mer lättförståeligt och tillgängligt sätt.

Vill du veta mer om Power BI för SuperOffice?

HubSpot – Din ultimata partner i marknadsföring och försäljning

SuperOffice är en väl fungerande CRM-lösning, men den har sina svagheter när det kommer till en central marknadsföringsdisciplin: inbound marketing. Inbound marketing omfattar i hög grad marketing automation, det vill säga marknadsaktiviteter som utförs automatiskt med hjälp av teknologier som artificiell intelligens. HubSpot är en framstående plattform inom området marketing automation och är den perfekta kompletteringen till SuperOffice.

Genom att integrera SuperOffice med HubSpot öppnas en helt ny värld av möjligheter för att förstå och förbättra dina kundrelationer. All den information och data du samlar in via HubSpot kan sömlöst överföras till SuperOffice, där de förädlas ytterligare och integreras i företagets säljinsatser. På detta sätt skapar du ett sammanflätat flöde av information som täcker allt från leadgenerering till slutgiltig försäljning. 

HubSpot gör det enkelt att följa upp såväl potentiella som befintliga kunder, och samtidigt skapa ett långt effektivare samarbete internt. Tack vare lösningen kan du följa en omfattande tillväxtstrategi,
där era sälj- och marknadsavdelningar hela tiden arbetar sida vid sida, utifrån samma välinformerade grund.

Vill du också effektivisera samarbetet mellan sälj och marknadsföring i ditt företag?

Bli pilotkund och led företaget till framgång.