<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Toppbanner-1920x1200

ETT HELT MOLNBASERAT LÖNESYSTEM

Visma Net payroll SE.

Simplifying payroll

Komplett lönesystem, i affärssystemet.

Lönemodulen i Visma Net bygger på lönesystemet Kontek Lön. ​
Med Visma.net Payroll kan du enkelt automatisera stora delar av lönekörningen, för dig blir det effektivt, tidsbesparande och smidigt. 

FINNS REDAN I VISMA NET

Helt klart, bara att koppla på.

Med allt på ett ställe blir automatisering av löneprocessen enkel. Payroll SE är utvecklat för att användas med Visma Net och övriga lösningar i produktfamiljen. 

Ingen installation. Lönesystemet finns redan i affärssystem och är bara att koppla på. Samma inloggning och allt på ett ställe.


VARFÖR SKA DU VÄLJA AMESTO SOLUTIONS SOM DIN PARTNER

Du skall välja Amesto eftersom vi bryr oss. Vi bryr oss om människor, vi bryr oss om planeten och vi bryr oss om att säkerställa att du får effekt av din investering. Vi tar mångfald på stort allvar och allt vi gör mäter vi på Tripple Bottom Line (People, Planet, Profit).

Våra rådgivare är engagerade med specialistkompetens inom Visma Net ERP. Med Amesto får du inte bara en leverans utan ett långsiktigt partnerskap.
Vi har affärsförståelsen och kunskapen för att leverera kompletta lösningar med bra integrationer till dina andra system. Och våra rådgivare hjälper dig att skräddarsy lösningen efter dina behov.

Kontakta oss redan idag för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att spara tid och pengar, samt bidra till en positiv förändring.

Urval av funktioner i Visma Net Payroll som underlättar

ARBETSGIVARINTYG

I Visma Net Payroll får du enkelt fram underlaget. Och genom att använda API-integrationen mot Arbetsgivarintyg.nu får du systemstöd via inbyggda kontroller så att intygen blir kompletta. Därefter signerar du intyget digitalt och sänder till den anställde som kan få avisering via sms eller mail att intyg finns.

SEMESTERBERÄKNING
Systemet har alla de funktioner som behövs för att beräkna rätt antal semesterdagar och rätt semesterlön. Plus att det klarar samtliga avtalsområden och hanterar den anställdes semesterförmåner enligt semesterlagen, kollektivavtalens bestämmelser och det egna företagets semesterpolicy.

Kryss av det som stemmer:

Vi tar kontakt så fort vi mottar henvendelsen din.

BEVAKNING AV GRÄNSVÄRDEN

Du kan bevaka gränsvärden av olika saldon i statistik- och personalregistret, och du kan även bevaka på datum. Bevakningen kan visas i löneberäkningen och finns alltid med på en bevakningslista.

 

FOS-FÖRFRÅGAN

Du kan via en API integration direkt lämna in en förfrågan till Skatteverket.

Kryss av det som stemmer:

Vi tar kontakt så fort vi mottar henvendelsen din.

BEHÖRIGHETSRAPPORT PER ANVÄNDARE

Kan anges med olika roller per företag. För respektive företag kan behörighet begränsas ytterligare till att gälla för viss personalkategori, avdelning, chef, kostnadsställe, nivå 4 eller anställningstid.


ENKEL IMPORT FRÅN FÖRSYSTEM

Med hjälp av tilläggsmodulen Import kan du snabbt och enkelt importera tids-, löne- och frånvarotransaktioner.

 

Vill du se fler funktioner i Visma Net payroll?
Kontakta oss, vi visar gärna!

Kryss av det som stemmer:

Vi tar kontakt så fort vi mottar henvendelsen din.

Trygghet och stabilitet

Känn dig säker i molnet.

Med samma höga säkerhet och stabilitet som i affärssystemet, kan du känna dig trygg med lönemodulen.

Med Payroll SE är er lönehantering GDPR-säker och systemet är alltid uppdaterat i enlighet med svenska lagar och regler. Samt rustat för att möta framtida behov, krav och bestämmelser. ​

Uppdateringar sker per automatik och blir tillgängliga för alla användare på en gång.Support när du behöver den

Vi har en kundservice och supportavdelning med certifierade konsulter med specialistkompetens inom alla lösningar vi levererar. 
Du som kund kan känna dig trygg, våra certifierade Visma Net Payroll konsulter finns för dig när du behöver hjälp.

Nyfiken på att veta mer om

Visma Net Payroll SE?