<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

jimmy-marcus-webinar-topbanner1920x827

ON-DEMAND WEBINAR

Insiktsfulla beslut - Varför du bör överväga Power BI.

Simplifying Business

Ett webinar för dig som är beslutsfattare.

Följ med oss in ledarskapets värld, du får träffa vår Country Manager Jimmy Högh Pedersen och Marcus Solum. Marcus arbetar som Nordic Commercial Product Manager för Amesto´s Power BI-lösning Power Analyze. Han arbetar med företag över hela Norden där han hjälper dem med digital insikt för att skapa tillväxt.

Vad du kan förvänta dig

Tillsammans engagerar de sig i ett dynamiskt uppriktigt samtal. Jimmy öppnar upp de utmaningar han står inför som ledare, och ger en inblick i verkligheten att styra en framgångsrik organisation. Insiktsfulla lösningar: Marcus går in med en verktygslåda med kraftfulla analys- och rapporteringsverktyg, som visar hur datadrivna strategier kan hjälpa ditt beslutsfattande och tillväxt.

Varför du ska medverka

Du får värdefulla insikter om hur du hanterar ledarskapsutmaningar med hjälp av datadrivna lösningar. Med rätt verktyg kan du agera reaktivt och snabbare för att förändra ditt resultat. Du kan lägga din tid på att agera och analysera i stället för att lägga din tid på att hitta all information, som visar hur prognosen ser ut i förhållande till satt budget, din pipe eller föregående år. Vilka är din mest lönsamma kund och varför? Var har du mest utveckling och så vidare.

Under webinaret möter du.

skribent-jimmy-hogh-pedersen

Jimmy Högh Pedersen

Country Manager
Amesto

marcus-solum

Marcus Solum

Nordic Commercial Manager
Amesto

Om Jimmy

Jimmy är en framstående ledare med 25 års erfarenhet inom tech branschen. I rollen som Sverigechef spelar han en avgörande roll i att forma prestationsdriven företagskultur och skapa tillväxt. Med en passion för hållbar företagsutveckling har Jimmy en förmåga att förena innovation och lönsamhet med en stark miljömedvetenhet.

Om Marcus

Marcus är kommersiell produktchef för Amestos PowerBI-lösning, PowerAnalyze. Marcus kärnkompetens ligger inom teknik, synergistiska affärsmodeller, applikationsutveckling, innovation och ekonomistyrning. ​Han brinner för en kombination av hållbart och effektivt näringsliv.

Simplifying Business

Registrera dig och titta på webinaret