<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

E-BOK

Så lyckas du som återförsäljare 2024/2025

Sänk kostnaderna, höj vinsterna

Beprövade strategier för ökad lönsamhet.

För återförsäljare, tillverkare och övriga företag där logistik, inköp och lager utgör en väsentlig del av verksamheten.

I en värld som ständigt utvecklas krävs nya och kreativa metoder för att säkra ditt företags ekonomiska framtid. På Amesto samarbetar vi med distributörer över hela Norden och bevittnar dagligen hur återförsäljare strategiskt och taktiskt anpassar sig till de föränderliga omständigheterna. 

I den här e-boken delar vi med oss av konkreta tips och erfarenheter från några av de mest framgångsrika återförsäljarna. Du får lära dig hur du kan förbättra din lönsamhet, minska kostnaderna och använda ditt kapital mer effektivt, mitt i en osäker marknadsutveckling. 

Utforska e-bokens tre huvudområden:

Manmedglasögon1

1. Så reducerar du kostnaderna i företaget

För att skaffa intäkter är du beroende av andra. När det gäller kostnader, har du däremot betydligt större inflytande. Här är några åtgärder som skickliga återförsäljare har vidtagit de senaste åren, för att minska sina kostnader och klara sig igenom utmanande tider.

Kvinnamedballonger2

2. Öka intäkterna för bättre marginaler

Är du redo att ta kontroll över företagets marginaler? En stabil inkomst är själva nyckeln till ditt företags framgång. I denna guide delar vi effektiva strategier för att maximera dina intäkter, minska kostnaderna och förbättra dina befintliga processer.

kvinnasomstyrdronare

3. Förvalta företagets kapital mer effektivt

Kapital är en begränsad resurs. Ju effektivare ditt företag använder sitt kapital, desto bättre resultat kan du uppnå. I denna del av e-boken går vi igenom olika strategier för att öka kapitalets omsättningshastighet och minska den operativa risken.

Simplifying business

Vilket ERP-system behöver ditt företag?

Ett modernt ERP är avgörande för att kunna implementera och dra nytta av många av de strategier och taktiker som presenteras i e-boken. ERP står för Enterprise Resource Planning eller Affärssystem/Resursplaneringssystem på svenska, och är en kraftfull mjukvara som förenar företagets verksamhet i ett gemensamt digitalt system. 

Med rätt affärssystem blir du mer effektiv, kan öka produktiviteten och uppnå högre lönsamhet. De allra flesta företag använder sig idag av någon form av ERP-system, vilket gör det till verksamhetens hjärta. Amesto Solutions erbjuder följande ERP system:

Visma.net ERP

Visma.net ERP är ett kraftfullt molnbaserat affärssystem för medelstora och stora företag. Systemet är idealiskt för dig som söker en säker, funktionsrik och skalbar lösning med förutsägbara kostnader. Det täcker alla dina behov inom ekonomi och finans, logistik, projektledning, rapportering och analys.

Amesto är specialister på Visma.net ERP och utsågs av Visma i Norge till Årets Leveranspartner 2023 samt Årets Innovationspartner både 2022 och 2023.

ansikten-man-kvinna

Business NXT

Business NXT är den nya generationen av molnbaserade ERP-system från Visma Business. För användare som redan är bekanta med Visma Business innebär systemet en smidig övergång till molnet och ett nytt, modernare användargränssnitt.

Systemet är säkert, skalbart, användarvänligt och flexibelt. På Amesto använder vi en väl beprövad metodik för att tryggt migrera ditt nuvarande ERP-system till den framtidssäkra plattformen Business NXT. 

Har du frågor eller behöver stöd kring affärssystem?

Hör av dig, så hjälper vi dig!

Vi vill gärna stötta dig på din resa, vare sig det är i svåra eller goda tider.