<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

kvinna-med-fjaril-for-munnen

#ASKMORE

Delta och bli inspirerad på våra events.

Vi ser fram emot att träffa dig och dina kollegor på ett eller flera av våra event.

Simplifying Business

Behöver du inspiration för att effektivisera ditt företag?

Det är viktigt att välja lösningar som passar dina behov och din verksamhet.

I mer än 20 år har vi byggt upp expertis inom rådgivning. Kring effektivisering av affärsprocesser och tillhandahållande av integration och implementering av lösningar inom Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relation Management (CRM) och Business Analysis (BI).

Vi vill gärna dela med oss ​​av vår erfarenhet och på så sätt ge dig inspiration till hur du kan använda ny teknik som kan ge dig en affärsmässig fördel.

Amestofrukost 15 maj

Konsten att skapa en dynamisk arbetsplats.

Varmt välkommen till Amestofrukost den 15 maj och lyssna på fotografen, konstnären och dekorationsmålaren Mattias Liljeqvist, som genom sin konst skapar hälsosamma miljöer. Med sina skogsmotiv får han människor att varva ner i så väl väntrummet hos tandläkaren som på den hektiska arbetsplatsen. Han kommer bland annat visa hur vi i vår arbetsmiljö blir påverkade när vi lyfter in naturen. 

Psst..du får också möjligheten att se Mattias konstverk “Beech forest stream” som hänger på vårt kontor här i Stockholm.

  OBS Inställt på grund av sjukdom

Amestofrukost 17 april

The rule of 78

Den 17 april gästas Amestofrukost av Liza Collin, Product Director för Visma Smartskills. Under den här frukosten kommer vi prata om hur du kan använda The rule of 78 för att få hela din organisation att förstå effekten vid en försening av en produktlansering. Hur du undviker det och vad ni kan göra för att öka hastigheten på GTM.

Amestofrukost 6 mars

ChatGPT - The Iphone moment of AI.

ChatGPT och generativ AI har tagit världen med storm. Denna teknik har förändrat världen lika mycket som internet och smartphone gjorde, bara väldigt mycket snabbare.

Lars föreläsning går på djupet om ChatGPT och alla andra lösningar för att generera text, bilder, kod, musik och video. Föreläsningen visar hur man använder alla dessa tekniker, och viktigast av allt, hur man gör det säkert och effektivt i en affärsmiljö. Hur kan du till exempel träna ChatGPT på DITT företags data? Föreställ dig effekten av att ha all denna insikt tillgänglig via ett chattgränssnitt!

Vi tittar också på vad som kommer upp inom detta område, och framtiden är definitivt INTE tråkig!

Amestofrukost 24 januari

Grön lön - Pusselbiten som framtidssäkrar ditt företag.

Välkommen på Amestofrukost som den här gången kommer att handla om Grön Lön. Begreppet som beskriver ett hållbart förhållningssätt när det kommer till lönearbete.

Hållbarhet handlar inte bara om att göra rätt, utan också om att framtidssäkra ditt företag. I dagens värld ser allt fler företag att det finns en win-win-situation här: genom att vara snälla mot planeten blir vi också bättre affärsaktörer.
Faktum är att ditt företags löne- och ekonomiavdelning sitter på en skatt av insikter som kan ta hållbarhetsarbetet till en ny nivå och realisera att det fortsätter framåt.

Amestofrukost 5 december

Navigera i hållbarhetens framtid - Strategier och insikter för affärsframgång.

I en tid där miljömässiga och sociala frågor blir allt mer framträdande, är hållbar omställning i näringslivet inte bara en moralisk skyldighet, utan också en avgörande faktor för långsiktig affärssuccé. Hållbar omställning innebär att företag övergår till att driva sin verksamhet på ett sätt som är ekonomiskt livskraftigt, miljömässigt hållbart och socialt ansvarsfullt. Det handlar om att skapa en balans mellan ekonomisk tillväxt och skyddet av vår planet, samtidigt som man tar hänsyn till samhällets välbefinnande. 

Amestofrukosten 5 decmeber gästades av Christine Lundberg Larsen, Managing Director på Amesto Footprint.

Amestofrukost 14 november

Hållbara samarbeten - Eldsjälen Patrik Asplund om hur näringslivet behövs i utsatta områden.

Hur skall vi få till fler samarbeten mellan de eldsjälar som bor i utsatta områden? Och hur kan näringslivet bidra till en positiv samhällsutveckling?

Amestofrukost gästades av Patrik Asplund, en drivande eldsjäl inom stiftelsen Goodsport. 

Amestofrukost 11 oktober

Små steg mot framgångsrika beteenden och hjälpsamma vanor i arbetslivet.

Välkommen till Amestos första frukostevent på vårt Stockholmskontor. Denna gång får vi lyssna på vår HR-konsult Lisbet Duvringe som kommer att beskriva hjärnan och hur den reagerar vid förändring och nya beteenden. När hjärnan ställs inför förändringar reagerar den på olika sätt, och detta kan ha betydande konsekvenser för våra beteenden i arbetslivet. För att navigera dessa utmaningar och främja positiva beteendeförändringar i arbetslivet är det viktigt att förstå hur hjärnan fungerar vid förändring.

Vill du också ha effektiva och smarta lösningar?

Boka ett möte redan idag.