<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

kvinna-med-fjaril-for-munnen

POWERANALYZE

Power BI | Visma

PowerAnalyze är en standardiserad BI-lösning i molnet som ger dig snabb och enkel åtkomst till de insikter du behöver från dina data i Visma.

SIMPLIFYING INSIGHT

Få bättre inblick i din data med PowerAnalyze.

Är du trött på att samla in rapporter från olika Excel-ark och sammanställa data från källor för olika roller i företaget? För att fatta rätt strategiska beslut behöver du ett bra analysverktyg som säkerställer tillförlitlighet med komplett och lättillgänglig datainsikt.

Med PowerAnalyze får du en självbetjäningslösning med tillgång till en uppsättning färdiga rapporter som ger dig den information du behöver se från din Visma data när du behöver.

SNABBT GENOMFÖRANDE

Ett BI-projekt kan vara stort och tidskrävande. Du måste hämta data, förbereda för analys, bygga datamodeller, utföra beräkningar, visualisera data i en rapport, dela data och helst bygga en tydlig instrumentpanel. I Power Analyze har vi gjort allt detta åt dig. Lösningen ansluts till din Visma lösning på några timmar och är redo att användas.

OPTIMERAT RAPPORTERINGS- OCH REDOVISNINGSSERVICEFLÖDE

Med ett modernt verktyg som PowerAnalyze har du tillgång till all din data från Visma och kan presentera relevant information till relevanta roller, när du behöver det. PowerAnalyze är en standardiserad BI-lösning i molnet utvecklat i Microsoft Power BI.

Den dynamiske applikationen kan enkelt anpassas till dina behov, och visuellt presentera, förklara, distribuera och anpassa din organisations rapporter. Rapporterna kan uppdateras automatiskt och utformas på ett lättförståeligt sätt. Användartröskeln är låg och rapporter kan utforskas och anpassas av även de minst tekniska användarna. Power Analyze är  ett av de enklaste och snabbaste sätten att komma åt din Visma data. Lösningen innebär att du får allt på ett ställe och du får en användarvänlig översikt - oavsett var du är. Informationen är tillgänglig oavsett var du är och oavsett om du är på en bärbar dator, mobiltelefon eller surfplatta. Kanske borde det bara saknas i vår tekniska tidsålder?

POWERANALYZE

Vem är det till?

PowerAnalyze är en applikation tillgänglig på alla plattformar som är speciellt utvecklade för dig som har Visma. Lösningen ger dig tillgång till den insikt du behöver från dina Visma data, oavsett din roll i företaget. Så du behöver inte vänta på en distribuerad rapport från ekonomiavdelningen.

Lösningen är ett bra verktyg för dig som är:

  • Företagsledare / sitter i styrelsen
  • Fungerar inom ekonomi
  • Avdelningschef
  • Projektledare
  • Säljare

VARFÖR POWER ANALYZE?

  • Marknadsledande teknik genom Power BI.
  • Standardfunktionalitet och bra användbarhet.
  • Lätt att presentera, distribuera och anpassa rapporter.
  • Enkel användar- och åtkomstkontroll. Förutsägbara kostnader.

SNABBT & LÄTT

Du kommer snabbt igång och får din Visma information tillgänglig i molnet på den plattform som passar dig. Molnlösning gör att du behöver inte tänka på underhåll och uppdateringar, den ingår. Oändliga möjligheter för vidare utveckling.

VAD ÄR POWERANALYZE?

Rapportering för Visma.

PowerAnalyze är en standardiserad BI-lösning i molnet utvecklat i Microsoft Power BI. Lösningen inkluderar också Amesto Analysis, en Excel-baserad modul för budgetering och prognoser. PowerAnalyze ansluts på några timmar till Visma Business Finance and Logistics och ger dig snabb och enkel tillgång till en uppsättning färdiga rapporter.

Rapport

Du får en förpackad "Out-of-the-box" standardlösning som ansluter till din Visma på några timmar. Du får snabb och enkel tillgång till ett bibliotek med dina viktigaste rapporter.

Power BI

PowerAnalyze bygger på Power BI, men istället för att spendera oändlig tid på att anpassa och skapa egna rapporter får du ett bibliotek med färdiga standardrapporter, tillgängliga på alla plattformar, skräddarsydda för dina nyckelpersoner.

Rapportering allt i ett

Förinstallerat datautdrag från Visma Business som ger dig en rik grund för insikt och analys.

STANDARD RAPPORTER FOR VISMA

Vilka rapporter ingår i PowerAnalyze?

PowerAnalyze består av en uppsättning standardrapporter. I baspaketet Standard får du tillgång till de standardrapporter du behöver för att rapportera om dina nyckeltal, såsom tavla, anställd, balansräkning, resultat, öppen adresslista och fakturastatistik.

Lösningen kan utökas med Budget & Prognos, som är ett Excel- och funktionsbibliotek för budget- och prognosmodeller. Lösningen utvecklas och underhålls av Amesto.

Fler av våra Business Intelligence-lösningar.

Power BI

Skapa interaktiva datavisualiseringar från olika datakällor och dela viktiga verksamhetsinsikter. Lösningen ger dig möjligheten att nyttja kapaciteten i din data för att fatta bättre beslut för din verksamhet.

Agilon

Agilon är en lösning som hjälper er att automatiskt visualisera processflöden och identifiera förbättringsmöjligheter utifrån den data som loggas i de operationella IT-systemen.

OneStop Reporting

Med en sömlös integration med Vismas ledande ekonomisystem. Kan du designa rapporter och budgetformulär med direkt tillgång till all data från ditt affärssystemet.

VILL DU VETA MER OM POWERANALYZE?

Vi visar dig gärna lösningen.

Kontakta oss