<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

man-haller-stor-pusselbit-mot-vagg

EN MOLNBASERAD BI-LÖSNING FÖR DIG SOM ARBETAR I VISMA.NET ELLER SUPEROFFICE

PowerAnalyze.

Med PowerAnalyze får du enkelt en överblick och inblick i ditt företag, insikt så att du kan fatta bättre bättre beslut.

Simplifying Insight

Nyttja kraften i din data och fatta bättre beslut.

För att fatta rätt beslut behöver du ett bra analysverktyg som ger dig pålitlig, fullfjädrad och lättillgänglig insikt. Med PowerAnalyze får du tillgång till en uppsättning färdiga rapporter som ger dig den information du behöver se från din kärndata från Visma.net eller SuperOffice, när du behöver den.

Poweranalyze

Vem passar lösningen för?

PowerAnalyze är en applikation tillgänglig på alla plattformar, speciellt framtagen för dig som har Visma.net eller SuperOffice. Lösningen ger dig tillgång till den insikt du behöver oavsett din roll i företaget. Du behöver alltså inte vänta på en distribuerad rapport från ekonomiavdelningen.

Bättre visualisering av din data

PowerAnalyze är en BI-lösning i molnet utvecklad i Microsoft Power BI. Med PowerAnalyze har du tillgång till all data från dina kärnsystem och kan presentera relevant information till alla relevanta roller i din verksamhet.

Den dynamiska applikationen kan enkelt anpassas efter dina behov, och gör att du visuellt kan presentera, förklara, distribuera och anpassa din organisations rapporter.

Rapporterna kan uppdateras automatiskt och utformas på ett lättförståeligt sätt. Användartröskeln är låg och rapporter kan utforskas och anpassas av även de minst tekniska användarna.

PowerAnalyze är ett av de enklaste och snabbaste sätten att komma åt din data från Visma.net och SuperOffice. Lösningen låter dig samla allt på ett ställe, och du får en fullständig överblick. Informationen är tillgänglig oavsett var du befinner dig, och oavsett om du sitter på en bärbar dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Välkommen till BI-världen

Boka en demo av PowerAnalyze.

Se vad PowerAnalyze är, vilka rapporter som ingår och hur du kan analysera.

Vad är PowerAnalyze?

Enklare rapportering av din kärndata.

PowerAnalyze är en BI-lösning i molnet utvecklad i Microsoft Power BI. PowerAnalyze ansluter på några timmar till din ERP- eller CRM-lösning och ger dig snabb och enkel tillgång till en uppsättning färdiga rapporter.

Klar att användas

Du får en färdigpackad "Out-of-the-box" standardlösning som ansluter till ditt Visma.net eller SuperOffice-lösning på några timmar. Du får snabb och enkel tillgång till ett bibliotek med dina viktigaste rapporter.

Power BI

PowerAnalyze är byggt på Power BI. Du behöver inte lägga oändlig tid på att anpassa och skapa dina egna rapporter, utan i stället får du ett bibliotek med färdiga standardrapporter. Som är tillgängliga på alla plattformar och anpassade efter dig som användare.

En kraftfull lösning

En lösning som hjälper dig att använda hela kraften i din data från Visma.net eller SuperOffice, du får ett rikt underlag för insikt och analys och kan fatta bättre beslut.

En flexibel BI-lösning

PowerAnalyze för SuperOffice.

PowerAnalyze är även en Power BI-connector för SuperOffice CRM, vilket gör det möjligt för dig att visualisera all data som lagras i SuperOffice via Microsoft Power BI. PowerAnalyze hämtar data från SuperOffice CRM direkt till Microsoft Power BI, där de kan bearbetas / visas och eventuellt kombineras med data från Microsoft Excel eller andra datakällor.

Nyfiken på PowerAnalyze?

Vi visar dig gärna lösningen.