<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

flicka-med-fraknar

HÄR HITTAR DU ALLA

Guider & Checklistor.

Ladda ner och få inspiration kring företagssystem, försäljning och kundservice.

Simplifying Business

ERP Guider & Checklistor.

Så väljer du rätt affärssystem

Valet av ett nytt affärssystem kan kännas både överväldigande och komplext. Den här guiden hjälper dig att välja rätt affärssystem och få en smidig process vid implementeringen.

Ladda ner guiden

7 steg till rätt affärssystem

Denna guide går igenom sju steg som leder till rätt affärssystem för ditt företag, från den första kravinsamlingen till det slutgiltiga valet.

Ladda ner guiden

Checklista inför ett nytt affärssystem

Denna checklista fungerar som ett komplement till guiderna 7 steg till rätt affärssystem och RFP-guiden till rätt affärssystem, så att du lättare kan hålla reda på stegen och välja den bästa lösningen för ditt företag.

Ladda ner checklistan

RFP - Så skriver du en Request For Proposal

I fyra avsnitt går vi igenom steg för steg vad du behöver tänka på när du skriver ett RFP-dokument, så att du får den bästa lösningenför ditt företag. I slutet av guiden finns en checklista du kan användasom handlingsplan och med den tillhörande mallen för kravspecifikation har du allt du behöver ...

Ladda ner guiden

Beräkna ROI på ditt nästa affärssystem

Den här guiden tar upp fem steg som kan hjälpa dig att identifierakostnaderna och förutse vinsten av ditt nya affärssystem.

Ladda ner guiden

18 punkter till ett lyckat ERP-system byte

Resan till att byta ett affärssystem är inte alltid en smidig process och det är mycket att ha koll på under resans gång. Ta del av vår guide den kommer göra den processen smidigare.

Ladda ner guiden

Simplifying Business

CRM Guider & Checklistor.

10 anledningar till att du behöver ett CRM

Vill du få nöjdare kunder och öka din försäljning? Då är ett CRM-system något du definitivt ska titta närmare på.

Ladda ner guiden

Enkel guide till att köpa nytt CRM

Vad ska du börja med när du planerar att investera i ett nytt CRM? Vill du ha ut så mycket som möjligt av din investering, börja med att ta ställning till punkterna i den här guiden

Ladda ner guiden

Behöver du hjälp att hitta rätt lösning för din verksamhet?

Berätta för oss så hjälper vi dig.

KontaktA oss