<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

hubspot-inbound-marketing

SKAPA FANTASTISKA KUNDUPPLEVELSER

HubSpot CRM plattform.

HubSpot är en molnbaserad, kraftfull och användarvänlig CRM plattform som har alla verktyg och integrationer du behöver för marknad, sälj och kundservice.

Simplifying Business

Varför välja HubSpot?

På dagens marknad blir det alltmer utmanande att vara konkurrenskraftig och utvecklingen har medfört att köparens beteende har förändrats markant. Oavsett om du arbetar B2B eller B2C, kunder är idag pålästa och framför allt, de har höga förväntningar. De förväntar sig en bra sömlös kundupplevelse och den kan vara helt avgörande för dina potentiella kunders beslutsprocess.

HubSpot är utvecklad med fokus på kundupplevelsen och byggd för att möta ditt företagsbehov, utan att tillföra komplexitet. Oavsett vilka moduler du väljer av Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub eller Operations Hub får du tillgång till CRM plattformen. Med en anpassningsbar mjukvara och användarvänligt gränssnitt kan du skapa fantastiska kundupplevelser och förenkla arbetet för alla dina medarbetare.

partner-logo-hubspot-vit-bakgrund

Boka ett första möte

Vill du veta vad HubSpot kan göra för din verksamhet?

HubSpot är en kraftfull CRM plattform som innehåller alla verktyg och integrationer du behöver för försäljning, marknadsföring och kundservice. Du får full kontroll och ett 360-graders perspektiv på dina prospects och kunder.
Boka ett möte med oss ​​så visar vi dig!

cms hub

Integrera din webbplats med CMS modulen och skapa en data driven webbplats. Genom en drag & drop funktionalitet kan du bygga, optimera och personifiera din webbplats. Allt för att dina besökare ska få en sån bra webbplatsupplevelse som möjligt.

hubspot-thumbnail-cms-hub

Sales Hub

Sales modulen hjälper dig att optimera hela säljprocessen. Du sparar tid, får djupare insikter om dina prospects och du har möjlighet att automatisera många av de grundläggande arbetsuppgifterna.
       

marketing hub

En Marketing Automation mjukvara som hjälper dig med allt du behöver för att attrahera din målgrupp, fånga in leads och omvandla dem till kunder. Sedan kan du genom smarta analysverktyg följa upp dina insatser.

Service hub

Allt du behöver för att sätta dina kunder först. Med hjälp av service modulen kommer ditt kundserviceteam arbeta mer effektivt samtidigt som de får en djupare förståelse och relation till dina kunder.

Beräkna ROI på din investering

Funderar du på HubSpot CRM? Beräkna ditt företags ROI för att identifiera de potentiella vinsterna som en HubSpot-lösning kan ge din organisation. ROI-kalkylatorn är ett verktyg tillhandahållet från HubSpot, som vi valt att bädda in på vår webbplats för att du enkelt ska kunna räkna ut ROI på din investering.

SIMPLIFYING BUSINESS

HubSpot som MarTech.

På Amesto Solutions har vi använt SuperOffice som vårt CRM-system sedan 2012. För att implementera marknadsföringsstrategin, Inbound Marketing, valde vi tidigare i år att ta in HubSpot som en del av vår Martech. Vi valde en plattform som delar våra värderingar och som kan hjälpa oss att leverera en bättre kundupplevelse.

VILL DU VETA MER OM HUBSPOT?

Boka ett första möte.