<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

SÄLJ, KUNDNÖJDHET OCH INSIKT

SuperOffice CRM.

SuperOffice är en CRM-lösning som hjälper dig att bygga starka, långvariga relationer och förvandla dem till bra affärer.

varför välja superoffice?

SuperOffice hjälper dig att nå framgång.

Letar du efter ett unikt och användarvänligt säljverktyg har du kommit rätt. SuperOffice hjälper er få det stöd ni behöver för att nå era försäljningsmål, oavsett om det gäller att öka nykundsförsäljning, merförsäljning till befintliga kunder eller tillse att skapa nöjdare kunder.

SUPEROFFICE SALES GER FULL KONTROLL

Med SuperOffice Sales får du full kontroll på alla företagsintressenter och kontaktpersoner. Alla händelser och dokument presenteras såväl på företaget som på kontaktpersonen. SuperOffice Sales hjälper dig att hitta, vinna och utveckla dina kunder. Organisera och samla kontaktuppgifterna på ett ställe, och få samtidigt full kontroll över försäljning, uppföljningar, dokument och mejl. Dessutom underlättar SuperOffice GDPR.

ARBETA SMARTARE MED SERVICE

SuperOffice Service är där fokus ligger på ett ärende, alltså en förfrågan som skall hanteras.  Med SuperOffice Service vet du vilka ärenden som är öppna, vem som är ansvarig, vilken status det har och vad man har gjort i ärendet. Med Service får man även stöd för intern och extern FAQ, kunskapsbank med färdiga kunskapsmallar och en kundportal där kunderna kan följa sina ärenden, få tillgång till FAQ och registrera nya ärenden.

Omvandlar relationer till intäkter

SuperOffice Marketing hjälper dig att generera fler leads, sälja till befintliga kunder och förbättra kundlojaliteten. Genom utskick och formulär kan du samla information och kommunicera bättre med både potentiella och befintliga kunder. SuperOffice Maketing är en komplett epostmarknadsföringslösning, där du kan utforma personliga utskick, för att skicka dom till mottgaralistor skapade i SuperOffice CRM. Sedan kan du enkelt följa dina resultat för möjligheten att optimera din kommunikation.

Simplifying business

Amesto Apps.

Vi levererar egna appar till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt.  Om du använder SuperOffice som ditt CRM så har du många olika möjligheter för att förbättra din lösning tillsammans med våra Amesto Apps.

Designat för att förenkla

Verktyget är designat för att hjälpa varje säljare att förenkla det dagliga arbetet - så att de kan vara fullt fokuserade på att sälja. I SuperOffice är det mycket enkelt att länka alla aktiviteter och dokument till en pågående försäljning. Det betyder att du alltid kan få en översikt över vad som sker i dina affärer. Du kan på ett överskådligt sätt se antalet möten, telefonsamtal och dokument länkade till försäljningen. Med den informationen kan du analysera effektiviteten och kostnaden så att du kan fatta ännu bättre beslut i framtida affärer för att öka försäljningen.

4 tips för en

Lyckad CRM implementation.

På marknader där förändringar sker extremt snabbt eller branscher där kundlojaliteten är låg, är det helt avgörande att känna sina kunder. Veta vad de har för preferenser, vilken typ av aktiviteter som planeras och utförs och så vidare. CRM har gått från att vara "Nice to have" till att bli ett kritiskt affärssystem, åtminstone för företag som nyttjar dess potential.

NYFIKEN PÅ SUPEROFFICE? #ASKMORE

Boka ett möte!

KONTAKTA OSS