<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

support-personal

VÄLKOMMEN TILL

Amesto support och kundcenter.

#askmore

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi har en kundservice och supportavdelning med certifierade konsulter med specialistkompetens inom olika områden och produkter. Våra konsulter kan hjälpa dig med support och konsultationshjälp inom alla lösningar vi levererar exempelvis SuperOffice, Visma Business och Visma.net.

Registrera supportärende eller boka uppdrag genom att logga in på vår kundportal.

  • Registrera supportärende.
  • Beställa produkter och licenser.
  • Boka konsultuppdrag.
  • Boka uppgradering och versionsinformation.
  • Versionsnyheter och viktiga datum.

Är du ny användare och saknar inloggningsuppgifter?
Registrera dig som ny användare genom att klicka på "Glömt lösenord" och ange din epostadress. Eller skicka ett mail till kundservice@amesto.se så hjälper vi dig.

     
          
 

 

Glömt lösenord?

Support & Kundcenter

Öppettider.

För att undvika onödiga ställtider så registrera ditt ärende i Kundportalen med inloggning här ovanför. Support, Uppdrag/Konsulttjänster och Övriga ärenden kan registreras via Kundportalen när helst under dygnet.
Om ärendet gäller Fakturafrågor, Uppsägningar, Licenser och Produktfrågor kan ni också göra detta inne i Kundportalen. För de kunder som inte har supportavtal debiterar Amesto 2.000 kr för den första insatsen vi gör på ärenden.

Kundcenter och Supporten har följande öppettider:
Måndag till fredag kl 08:00-16:00, lunchstängt mellan 12:00-13:00 

 

Support via

TeamViewer.

När vår support ska hjälpa dig, kan de behöva få åtkomst till din dator genom fjärrstyrning via TeamViewer.

TeamViewer är en fjärråtkomst-, fjärrstyrnings- och fjärrsupport-lösning som fungerar med nästan alla stationära och mobila plattformar, inklusive Windows, macOS, Android och iOS.

Klicka på knappen för att ladda ner TeamViewer, programmet börjar laddas ner på engång.

Driftinformation.

Fungerar din produkt inte som den brukar?
Kolla om det pågår något underhållsarbete eller driftstörning i er programvara.

 

Simplifying Business

Migrera ditt SuperOffice till molnet.

De största fördelarna med en molnbaserad CRM-lösning är att ständigt ha den senaste versionen med nya funktioner och verktyg samt att all information alltid är uppdaterad. Du får en problemfri IT-miljö, uppdateringar sker per automatik och du kommer åt ditt SuperOffice vart du än befinner dig.

Du får många fördelar med ett

Supportavtal.

  • Du kan registrera obegränsat med ärenden till ett fast månadspris.
  • Du blir prioriterad i kön och får snabbare hjälp.
  • Fjärrsupport är inkluderat så att vi kan koppla upp oss mot din PC och lösa ärendet snabbt och effektivt. 

En heltäckande samarbetspartner

Förvaltningsavtal.

Amesto Solutions erbjuder ett heltäckande förvaltningsavtal till våra kunder i ett steg att kunna vara en samarbetspartner till våra kunder.

Avtalet består av ett flertal tjänstedefinitioner, inkluderat bl.a. förvaltningsstyrning, utbildning, support, årlig systemöversyn och förvaltning av kundunika lösningar.

Amesto Trust Center.

För att vi ska kunna leverera teknik och tjänster som våra kunder kan lita på har vi satt upp Amesto Trust Center. Målet är att ge dig som kund all information du behöver för att fatta ett kvalificerat beslut om Amesto som tjänsteleverantör. Informationen omfattar produkter och tjänster relaterade till Security, Privacy, Transparancy, Compliance och Corporate Social Values (CSV).