Amesto Apps, add-ons till SuperOffice CRM

Vi levererar egna tillägg till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt. Få mer gjort och låt oss göra grovgörat istället!

Om du använder SuperOffice som ditt CRM så har du många olika möjligheter för att förbättra din lösning tillsammans med våra applikationer och tilläggslösningar. 

DataSync

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.

EDS - Expander Design Suite

EDS är det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Anpassa flikar och fält, visa data från externa system och automatisera arbetsprocesser.

Online Dashboard

Ge din information liv! Omvandla affärskritisk företagsinformation till värdefulla översiktsbilder som kan visas på alla typer av enheter.

Online Signature

Få dina kontrakt underskrivna och sparade i SuperOffice på bara ett par minuter. Elektroniska underskrifter kan användas i alla situationer där man annars hade behövt skriva under för hand.

Phone Integration

Installera vår telefoniintergration till SuperOffice och låt systemet hjälpa dig att leverera kundservice i världsklass - redan innan du ens sagt "Hej!"

Amesto DocArc

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla och användarvänliga gränssnittet i SuperOffice.

PDF Manager

Konvertera dina dokument i SuperOffice till .pdf-format - snabbt, säkert och enkelt!

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."