<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

MAXIMERA DITT SUPEROFFICE CRM MED TILLÄGGSPRODUKTER FRÅN

Amesto Apps.

GÖR DITT SUPEROFFICE MOBILT MED

Amesto Apps.

Vi levererar egna appar till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt. Få mer gjort och låt oss göra grovgörat istället! Om du använder SuperOffice som ditt CRM så har du många olika möjligheter för att förbättra din lösning tillsammans med våra Amesto Apps.

Ett flexibelt och effektivt designverktyg för SuperOffice

EDS - EXPANDER DESIGN SUITE

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS.
Din data är en affärsmöjlighet

DATASYNC

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.
Integrera din telefoni med SuperOffice

TELEFONI INTEGRATION

Kunder älskar att bli igenkända. När du har fullständig överblick och kan starta de vanligaste aktiviteterna i SuperOffice med ett enda klick så kan du ge utmärkt service, snabbare.
Få dina avtal påskrivna och sparade i SuperOffice

ONLINE SIGNATURE

Få dina kontrakt underskrivna och sparade i SuperOffice på bara ett par minuter. Elektroniska underskrifter kan användas i alla situationer där man annars hade behövt skriva under för hand.
Kategorisera och strukturera dina dokument med Amesto DocArc

AMESTO DOCARC

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla och användarvänliga gränssnittet i SuperOffice.
Technology20-466x466

PDF MANAGER

Konvertera dina dokument i SuperOffice till .pdf-format - snabbt, säkert och enkelt!
Appar till ditt Superoffice

Amesto Nps

Skapa visuellt tilltande och enkla kundundersökningar som komplement till era avklarade ärenden i SuperOffice Service. ​Dessa kan skickas per automatik till kunden efter avklarat ärende för att kunna mäta på kundnöjdhet/NPS.
Skapa enkla kundundersökningr med Amesto NPS

NYFIKEN PÅ AMESTO APPS? #ASKMORE

Kontakta oss så visar vi.

Kontakta oss