<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

MAXIMERA DITT SUPEROFFICE CRM MED TILLÄGGSPRODUKTER FRÅN

Amesto Apps.

GÖR DITT SUPEROFFICE MOBILT MED

Amesto Apps.

Vi levererar egna appar till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt. Få mer gjort och låt oss göra grovgörat istället! Om du använder SuperOffice som ditt CRM så har du många olika möjligheter för att förbättra din lösning tillsammans med våra Amesto Apps.

alt=

EDS - EXPANDER DESIGN SUITE

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS.
alt=

DATASYNC

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.
Integrera-din-telefoni-med-superoffice

AMESTO DOCARC

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla och användarvänliga gränssnittet i SuperOffice.
kategorisera-och-strukturera-dina-dokument-med-amesto-docarc

PDF MANAGER

Konvertera dina dokument i SuperOffice till .pdf-format - snabbt, säkert och enkelt!
skapa-kundundersokningar-med-amesto-nps

Amesto Nps

Skapa visuellt tilltande och enkla kundundersökningar som komplement till era avklarade ärenden i SuperOffice Service. ​Dessa kan skickas per automatik till kunden efter avklarat ärende för att kunna mäta på kundnöjdhet/NPS.
appar-till-ditt-superoffice

Oneflow

Oneflow är en av de ledande SaaS-plattformarna för avtalsautomation på den nordiska marknaden. Med en integration kan du skicka dina avtal för signering direkt från ditt SuperOffice.
fjaril-pa-hand

TELEFONI INTEGRATION

Kunder älskar att bli igenkända. När du har fullständig överblick och kan starta de vanligaste aktiviteterna i SuperOffice med ett enda klick så kan du ge utmärkt service, snabbare.
oga-narbild

NYFIKEN PÅ AMESTO APPS? #ASKMORE

Kontakta oss så visar vi.

Kontakta oss