<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

esben-crm-ansvarig

AMESTO SOLUTIONS HAR SIGNERAT ETT STRATEGISKT

Partneravtal med HubSpot i Norden.

VI KAN ÄNTLIGEN GLÄDJAS ÅT ATT VI HAR BLIVIT

HubSpot-partner i Norden.

Vi förstärker vårt verksamhetsområde och tjänsteutbud inom CRM och Inbound Marketing. Med en ambition att kunna erbjuda våra kunder komplett systemsupport för de bästa köp- och kundupplevelserna, har vi ingått ett partneravtal med HubSpot. Amesto Solutions är redan en one-stop-shop för många av våra kunder, detta på grund av de produkter och tjänster vi erbjuder inom både BI, ERP och CRM, byggda på starka varumärken så som Microsoft, Visma och SuperOffice.

Samtidigt råder det inget tvivel om att konsumenternas köpbeteende har förändrats i takt med den tekniska utvecklingen och att de flesta köp idag börjar med en sökning på internet. De bästa inom branschen fokuserar nu på bra inbound marknadsföring, smarta automatiseringar och att vara lättillgänglig digitalt. Vi ser att HubSpot underlättar detta bättre än någon annan CRM-aktör vi har sett. HubSpot utvecklas i rasande fart och lägger ner alltmer tid och energi på plattformen för att hjälpa kunder att transformera sina kundupplevelser och driva digital tillväxt.

LEDANDE INOM MARKETING AUTOMATION

Vad är HubSpot?

HubSpot är en plattform som är baserad på inbound marketing-metodiken. HubSpots berömda ”flywheel model” och inbound-metod är inbyggda som en naturlig del av lösningen. I HubSpots terminologi handlar det om att göra anonyma köpare till promotorer, genom att skapa relevant och personligt anpassat innehåll. Kort sagt är HubSpot en CRM-plattform som på ett elegant sätt låter dig fokusera på innehåll, kommunikation och automatisering, och där man dessutom är riktigt duktiga på data och rapportering. Gartner har erkänt HubSpot som en ledare inom Marketing Automation för andra året i rad.

Vi ser att företag som väljer en CRM-plattform har krav på att det skall vara en lokal partner med stor CRM-expertis, IT-teknisk expertis samt gedigen förståelse för verksamheten, eftersom många kräver integrationer till andra affärssystem. Det är grunden till att vi valde Amesto Solutions

Silke Ahrens, Head of Partnership på Hubspot

Silke200x200

Silke Ahrens

Head of Partnership på Hubspot

VARFÖR SKA DU VÄLJA AMESTO SOLUTIONS SOM DIN HUBSPOT-PARTNER?

10 års erfarenhet av CRM

Till skillnad från de flesta HubSpot-partners i Norden har vi på Amesto Solutions mer än 10 års erfarenhet inom CRM-området. Med en gedigen CRM-kompetens och förståelse för verksamheten, har vi hjälpt våra kunder att vinna nya kunder, öka merförsäljningen, effektivisera sina processer och inte minst öka kundnöjdheten. Med HubSpot som en del av vår produktportfölj blir vi ännu starkare och vi kan hjälpa våra kunder genom att erbjuda support för en friktionsfri köpupplevelse.

Stärkt satsning på Bi och Insight

I Amesto Solutions har vi dessutom stärkt vår satsning på BI och Insights, och fått några av de allra bästa BI-konsulterna med i teamet. De kommer att kunna tillföra stort värde i marknadsföringsarbetet genom att identifiera, samla in och tillgängliggöra de insikter du behöver – eftersom det du du behöver mäta för att fatta rätt beslut förändras ständigt.

STOR INTEGRATIONSKOMPETENS

SuperOffice är centralt för många av våra kunder, baserat på det sätt de hanterar befintliga kunder. Tillsammans med SuperOffice är vi därför nu i gång med att bygga en integration mellan SuperOffice och HubSpot. På Amesto Solutions har vi över 30 utvecklare som arbetar med integrationer och ett team bestående av duktiga tekniker, områdesexperter och verksamhetsrådgivare. De har lång erfarenhet av att utveckla integrationer mellan ett stort antal applikationer och system.

HubSpot är en av världens mest snabbväxande CRM-plattformar och de erövrar betydande marknadsandelar i ett segment där vi har erfarenhet av att leverera stort värde. Tillsammans med SuperOffice, som är riktigt bra på att ta hand om befintliga kunder och ge utmärkt kundservice, kan vi nu erbjuda våra kunder systemsupport för hela köp- och kundresan. Vi är i dialog med flera av våra kunder och ser fram emot fortsättningen

Esben Arnøy Jørgensen, Ansvarig för CRM på Amesto Solutions

esben-jørgensen200x200

Esben Arnøy Jørgensen

Ansvarig för CRM på Amesto Solutions

Ge dina kunder den bästa möjliga köpupplevelsen.

HubSpot är byggt så att du kan investera i HubSpots nav när du har behov av det. Oavsett nav är innehåll, kommunikation, automatisering, data och rapportering centrala element. Detta gör det enkelt för dig att köpa de HubSpot-moduler du behöver, gärna som ett komplement till en befintlig CRM-lösning eller med en integration till andra centrala affärssystem. Om du har HubSpot idag, eller funderar på att investera i HubSpot, bör du ta en pratstund med oss ​​först.

Opportunity Workshop

En Opportunity Workshop är enkelt förklarat en kartläggning av utmaningar och möjligheter i ditt företag. Syftet med kartläggningen är att bilda bästa möjliga underlag för beslut som rör val av digitala affärslösningar och möjligheter till anpassningar eller utveckling av befintliga lösningar.

 

Jag vill veta mer om Hubspot

Boka ett möte.

HubSpot är en molnbaserad, kraftfull och användarvänlig CRM plattform som har alla verktyg och integrationer du behöver för marknad, sälj och kundservice.

partner-badge