<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

BusinessNXT_Icon_RGB

EN ANPASSNINGBAR LÖSNING MED HÖG SÄKERHET I MOLNET

Business NXT - Nästa generation av Visma Business.

Simplifying Business

Vad är Business NXT?

Business NXT är den nya molnbaserade generationen av ERP-systemet Visma Business. Datamodellen är liknande och de flesta processer och funktioner ingår från Visma Business. Det gör att att du som redan har Visma Business och ska migrera till Business NXT, får en smidigare resa till molnet.

Med Business NXT kommer du fortsatt kunna nyttja kompetensen dina medarbetare har från Visma Business och givetvis kan du flytta med data och historik upp i molnet. Det innebär att du enkelt och utan ansträngning kan implementera systemet, och användaradoption inom företaget kommer att ske snabbt. Med Business NXT får ni ett nytt och modernt användargränssnitt som innehåller alla fördelar med en molnbaserad tjänst. Ni får ett ERP-system som är säkert, skalbart, användarvänligt och flexibelt.

Kontakta oss om Business NXT
  • Molnbaserad
  • Öppet API
  • Hög säkerhet
  • Automatisering med AI
  • Skalbart

Alltid uppdaterad

Med Business NXT är ni alltid uppdaterade med de senaste förbättringarna och versionerna ifrån Visma. De traditionella uppgraderingarna av systemet som tidigare var nödvändiga behöver ni inte längre fundera över. Det behövs ingen egen IT-miljö för ditt ERP-system, eftersom det är i molnet.

Ett unikt molnbaserat ERP-system

Business NXT är ett molnbaserat ERP-system med en design som gör det möjligt att anpassa arbetsfönster och processer så att de passar just dina behov. Det kommer också att vara möjligt att utöka datamodellen. Business NXT möjliggör standardiserade lösningar som tillsammans med ett modernt API skapar ett ramverk för väl fungerande integrationer.

Vår

Migreringsmetodik

På Amesto använder vi oss av en väl beprövad metodik som hjälper er att ta ert nuvarande ERP-system till det framtidssäkra Business NXT.

För att minska riskerna och maximera fördelarna med en migrering till molnet rekommenderar vi en steg-för-steg-övergång som innebär att vi förbättrar och optimerar ert systems struktur samtidigt som ni flyttar till molnet.

I det första steget i processen, för att att migrera till Business NXT, kommer vi att genomföra ett kartläggningsmöte tillsammans med er. I den här fasen tittar vi bland annat på hur ni använder Visma Business idag? Vilken setup ni har? Om ni använder speciella vyer? Vilka inriktningar, rutiner och integrationer som är i bruk.

Kontakta oss om Business NXT
Business NXT-logo

Ett urval av tjänster som ingår:

Autoinvoice

AutoInvoice är en faktureringslösning som täcker många behov, inklusive att skicka och ta emot e-fakturor. All fakturahantering sker i Business NXT, så både fakturering och fakturamottagning går snabbt. Du får mindre administration, möjlighet att skicka fakturor i alla format automatiskt, får kortare kredittid och bättre kontroll.

Autopay

AutoPay är en molnbaserad lösning för bankintegration. AutoPay är en tjänst som automatiserar betalningsflödet mellan Business NXT och bankerna på ett säkert sätt. Du kan betala fakturor direkt i Business NXT, skicka betalningar för godkännande, få full kontroll över alla in- och utbetalningar samt automatisk bankavstämning. Inkommande betalningar kopplas automatiskt till öppna fakturor och informationsflödet är kontinuerligt så att du alltid är uppdaterad.

Approval

Med tjänsten Approval kan du enkelt godkänna eller avslå fakturor, reseräkningar och utlägg eller ansökan om semester och frånvaro på mobil eller PC. Du har alltid fullständig överblick över dina arbetsuppgifter och får ett meddelande när du får en ny godkännandeuppgift.

Rapportering i Business NXT

För att fatta rätt beslut behöver du ett bra analysverktyg som ger dig pålitlig, fullfjädrad och lättillgänglig insikt. 
Med
PowerAnalyze får du en molnbaserad BI som ger dig snabb och enkel tillgång till en uppsättning färdiga rapporter när du behöver det. Helt integrerad med ditt ERP-system.

Resurser.

Vi har samlat några resurser som är användbara för dig, som vill veta mer om Business NXT, eller som vill veta mer om hur du kan migrera din Visma Business-lösning till Business NXT. Här kan du också se våra undervisningsfilmer och webbseminarier precis när det passar dig.

10 fördelar med Business NXT

Om du planerar att byta affärssystem nu, har du troligtvis hört om Vismas nya storsatsning – Business NXT: en vidareutvecklad, molnbaserad ERP-lösning, som tar över efter sin välkända föregångare – Visma Business.

Läs om 10 fördelar med Business NXT

Lär känna Business NXT

Våra norska kollegor har skapat ett antal utbildningsfilmer för Vismas senaste molnbaserade ERP-lösning, Business NXT. Undrar du över något eller är du nyfiken på hur systemet fungerar? Ta en titt.

Se filmerna och lär dig mer om Business NXT

Business NXT API använder GraphQL

GraphQL är ett språk för API-förfrågningar, som hjälper dig att hämta den data du faktiskt behöver. Som användare medför det kortare svarstid, ökad flexibilitet och användarvänlighet.

Ta del av Vismas tutorial om GraphQL