<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

laptop-hander

SHAREPOINT

Förvara dokument på ett ställe.

Med en SuperOffice SharePoint-integration kan du automatiskt lagra alla dokument som skapats i SuperOffice CRM i ditt SharePoint-lager och har alltså bara ett originaldokument.

SuperOffice tillsammans med Microsoft365

Få en effektivare vardag.


Inför ordentlig dokumentsamarbete och informationsdelning över hela organisationen genom att använda SuperOffice CRM tillsammans med Microsoft365 och få en effektivare vardag. Oavsett om det är ett erbjudande, ett kontrakt, ett projektdokument, en bild, ett e-postmeddelande eller någon annan typ av fil, ha alltid möjligheten att spara, visa och redigera alla dokument relaterade till en kundrelation i din SuperOffice CRM-databas.

Denna förmåga att enkelt hantera dokument och alltid få tillgång till uppdaterad information har hjälpt SuperOffice CRM-användare att alltid hålla koll på sina relationer med kunder och potentiella kunder.

Men fler och fler företag arbetar i molnet på grund av alla nya möjligheter och fördelar det erbjuder. Inte överraskande väljer många företag de molnbaserade verktyg som finns i Microsoft 365 eller Google Workspace för att skapa dokument. De använder också mer avancerade verktyg som Microsoft SharePoint för att lagra, dela och arbeta med dokument.

Om ditt företag redan använder eller planerar att använda SharePoint och SuperOffice CRM kan ett dokument plötsligt leva på två separata platser. Så hur vet du var du ska lagra eller vem som har tillgång till dina dokument?

För att lösa detta har SuperOffice skapat en lösning – SuperOffice SharePoint-dokumentintegration. När du aktiverar SharePoint-integrering i ditt SuperOffice CRM kommer du automatiskt att kunna spara alla dokument som skapats i SuperOffice CRM till ditt SharePoint-lager. Du ersätter med andra ord standarddokumentarkivet för SuperOffice CRM och använder din SharePoint-webbplats istället.

Att integrera SharePoint med SuperOffice CRM innebär att du bara behöver ett system för att hantera dina dokument, eftersom båda applikationerna lagrar dokument på samma plats. Du behöver inte slösa tid på att leta efter viktig information och var den lagras.

Fördelar med att integrera SuperOffice med M365:

  • Enkel inloggning
  • Skapa, lagra och hitta dina dokument i SuperOffice CRM eller Sharepoint och dra nytta av alla funktioner som är tillgängliga för dig med tjänsten Microsoft 365.
  • Arbeta sömlöst med CRM-data i Outlook med SuperOffice för Outlook-tillägget
  • Ingen lokal mjukvaruinstallation krävs på datorn. Allt finns online.

Hur fungerar det?

sharepoint-se

OBS! SuperOffice SharePoint-integration är ENDAST tillgänglig för SuperOffice Online. 100 % molntjänst.

Intresserad?

SuperOffices SharePoint-dokumentbiblioteksintegration låter dig skapa, arkivera och dela dokument och e-postmeddelanden enkelt och säkert.

Denna integration gör att du kan lagra alla dokument och e-postmeddelanden i SharePoint Online, där de kan nås av alla i företaget, även de som inte använder SuperOffice CRM. Åtkomst till din SuperOffice-dokumentplats i SharePoint kan styras genom domängrupper (AAD = Azure active directory authentication).

Vill du veta mer om Sharepoint?

Boka ett möte.