<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Amesto-ansatte som snakker sammen

BLI EN DEL AV PILOTPROGRAMMET

Integration mellan SuperOffice och HubSpot.

Simplifying Business

Vill du att sälj och marknad ska arbeta bättre tillsammans?

HubSpot är en av världens bästa marketing automation-lösningar och ett perfekt verktyg för dig som arbetar med inbound marketing! Använder du SuperOffice idag och är nyfiken på möjligheterna att integrera SuperOffice och HubSpot, och få försäljning och marknadsavdelning att samarbeta närmare? Amesto utvecklar nu en SuperOffice + HubSpot-integration och vi vill ha pilotkunder som tillsammans med oss ​​hjälper till att utveckla en den bästa integrationen.

Varför integrera SuperOffice med HubSpot?

 • Minska avståndet mellan sälj och marknad​

 • Reducera dubbelarbete

 • Öka produktiviteten

 • Förbättra kundupplevelsen (och medarbetarupplevelsen)​

 • Förbättra leadsprocessen = Öka försäljningen

Technology154-466x466

SE WEBINAR On-demand

SuperOffice + HubSpot = sant

Intresserad av integrationen mellan HubSpot och SuperOffice? Detta webinar kommer att ge dig värdefull insikt i hur SuperOffice CRM och HubSpot Marketing är utformade för att ansluta och för att förbättra försäljnings- och marknadsföringsprocesser. Se webinaret och ta det första steget mot att öka din försäljning och förbättra din marknadsföringseffektivitet!

Simplifying Business

Om integrationen.

Vad innebär integrationen?

Integrationen som utvecklas kommer att vara en länk mellan SuperOffice och HubSpot. Och ska bidra till att säkerställa processflöden så att försäljning och marknadsföring kan samarbeta närmare. Integrationen gör det enkelt att synkronisera och uppdatera data, vilket ger en bättre överblick över aktiviteten hos dina leads och befintliga kunder. Syftet med integrationen är att kunna kombinera det bästa av två världar så att både marknadsföring och försäljning kan fungera i de bästa systemen.

Integrationens funktionalitet

Integreringspilotprogrammet HubSpot och SuperOffice är utformat för att tillåta användare av båda plattformarna att bättre samarbeta och integrera sina data och arbetsflöden. Vi föreställer oss att säljteamet blir användare av SuperOffice CRM och marknadsföringsteamet blir användare av HubSpot Marketing Hub & CMS. Funktionerna som ingår i pilotprogrammet beskrivs här:

 • Tvåvägssynkronisering av kontakter: Detta gör att kontakter som lagts till i antingen HubSpot eller SuperOffice kan synkroniseras mellan båda plattformarna.

 • Synkronisering av företagsinformation: 

  Företagsinformation, såsom företagsnamn, storlek och bransch, kan också synkroniseras mellan HubSpot och SuperOffice, vilket gör det enklare att ha uppdaterad information om dina affärspartners eller kunder.

 • Synlighet av aktiviteter från HubSpot i SuperOffice: Aktiviteter som görs i HubSpot kommer att visas i SuperOffice i webbpaneler.

 • Leadgenerering och uppföljning: Med integrationen kan du även skapa landningssidor och formulär i HubSpot, som kan integreras direkt med SuperOffice. Det gör det lättare att generera leads och följa upp potentiella kunder. Urval i SuperOffice kan enkelt hämtas som listor i HubSpot Marketing, för att sätta upp automatiserade körningar och använda all funktionalitet som finns i HubSpot.

 • Automation: HubSpot har avancerad automationsfunktionalitet och med integrationen kan du automatisera uppföljningen av leads och kontakter i SuperOffice, baserat på vissa åtgärder de vidtar i HubSpot. Specifikt ser vi att när en MQL "Marketing Qualified Lead" inträffar i HubSpot uppdateras detta som en "Leadticket" i SuperOffice Service.

 • Komplett säljprocess: Integrationen ger även möjlighet att se ursprunget och källan bakom säljprocessen i SuperOffice från HubSpot, för att kunna mäta ROI på marknadsföring.

Detta är ett pilotprogram, fler funktioner kan läggas till eller tas bort i framtiden, baserat på feedback från deltagande användare.

Simplifying Business

Vill du veta mer om pilotprogrammet?

Har du några frågor, eller är ditt företag intresserad av att vara med i pilotprogrammet? Vi vill gärna höra från dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Förutsättningar för att bli en del av pilotprogrammet:

 1. Du behöver använda dig av SuperOffice Online
 2. Du behöver använda dig av HubSpot Marketing Professional Hub
 3. Du behöver aktivera service i SuperOffice 

Var med på resan!