<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

ida-och-maria1920x800

WEBINAR ON-DEMAND

Winvoice & Visma.net

Anmäl dig till webinaret

Enklare fakturahantering med Winvoice och Visma.net

I det här webinaret dyker vi ner i Winvoice, som är ett molnbaserat system för elektronisk fakturahantering. Lösningen som hjälper dig och ditt företag att effektivisera och automatisera hanteringen av era leverantörsfakturor.

Under webinaret träffar Amesto´s Business Development Manager, Maria,  Ida Wingårdh, Product Manager hos Visma Software. Maria intervjuar Ida som visar fördelar och vad som gör Winvoice unikt. Vilka företag lösningen passar bäst för, funktionalitet och vad som är på gång att lanseras i lösningen.

Under webinaret möter du.

Maria-Sjögren-porträtt-2-1

Maria Sjögren

Business Development Manager ERP
Amesto

ida-wingård-1

Ida Wingård

Product Manager 
Visma Software

Om Anna

Maria är Business Development Manager inom ERP hos oss på Amesto Solutions och arbetar tillsammans med våra ERP-kunder. Maria har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och IT och drivs av att hjälpa företag att automatisera och förenkla för att få tid över till annat än administration.

Om Marcus

Ida arbetar som Product Manager på Visma Software AB med ansvar för EFH-lösningar. Ida har lång erfarenhet som konsult i området och drivs av att hjälpa kunder att effektivisera sin fakturahantering

FYLL I DINA UPPGIFTER

Och se webinaret.