<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

kvinna-laptop-kontor

WEBINAR ON-DEMAND

Autopay Detect - Få kontroll över din betalningsprocess

#SIMPLIFYINGBUSINESS

Välkommen till vårt webinar om AutoPay Detect i Visma.net

I det här webinaret dyker vi ner i AutoPay Detect, en tjänst i Visma.net som ger dig full kontroll över betalningsprocessen. Maria Sjögren gästas av Malin Jeansson från Inyett, tillsammans pratar de om hur du får kontroll, undviker risker, bedrägeriförsök och misstag. Vi kommer även att få se hur lösningen fungerar.

AutoPay Detect är en tjänst som är extra viktigt nu under sommarmånaderna, för det är inte bara bedrägeriförsök mot privatpersoner som ökar under sommaren, utan även mot företag. Bedragarna är högst medvetna om att under semesterperioder är det färre ordinarie medarbetare i tjänst och sommarvikarier kanske inte följer rutiner lika bra eller inte reagerar på avvikande betalningsmönster.

Vad är AutoPay Detect?

AutoPay Detect är en tillvalstjänst till Vismas betalningstjänst AutoPay. Tjänsten är utvecklad för dig som vill få kontroll under betalningsprocessen och i största möjliga mån undvika risker, bedrägeriförsök och misstag.
För varje betalningstransaktion utförs avancerade kontroller av både betalningen och leverantören. AutoPay Detect varnar dig för bl a avvikelser i betalningsmönster, dubbletter, varningslistningar och skulder. För bästa effektivitet och spårbarhet presenteras dessa varningar direkt i gränssnittet i AutoPay, när betalningen ska godkännas. Du tar enkelt del av informationen och kan stoppa betalningen.

 

Under webinaret möter du.

Maria-Sjögren-porträtt-2-1

Maria Sjögren

Business Development Manager ERP
Amesto

malin-jeansson

Malin Jeansson

Partner Key Account Manager
Inyett

Om Anna

Maria är Business Development Manager inom ERP hos oss på Amesto Solutions och arbetar tillsammans med våra ERP-kunder. Maria har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och IT och drivs av att hjälpa företag att automatisera och förenkla för att få tid över till annat än administration.

Om Marcus

FYLL I DINA UPPGIFTER

Registrera dig och se webinaret