<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

SIMPLIFYING BUSINESS

One Stop Reporting

Webbaserad rapportering, budgetering och analys.

Få en komplett Business Intelligence lösning

OneStop Reporting.

Med OneStop Reporting får du en komplett Business Intelligence-lösning. Med rapportering-, budget- och analysverktyg för företag av alla storlekar och sektorer. OneStop Reporting är sömlöst integrerat med Vismas ledande ekonomisystem. Vilket gör att du kan designa rapporter och budgetformulär med direkt tillgång till all data från affärssystemet.

OneStop Reporting.

GRAFISKT TILLTALANDE RAPPORTER OCH FORMULÄR

Designen av rapporter skapas med direkt tillgång till all data från ditt ERP-system, inkluderat med tabeller och fält. Formulär och rapporter lagras med hjälp av en lätt ”dra-och-släpp”-funktionalitet i ett gränssnitt som ser ut som Excel. Och tillgång till OneStop Reportings publiceringslösning gör att rapporter och formulär distribueras enkelt och effektivt. Från kontrollpanelen styr du därefter vad användarna kan göra med rapporterna.  

RAPPORTERING VIA WEBBEN

Med OneStop Reportings portal som startpunkt får användarna tillgång till webbaserad rapportering och analyser. Som komplement finns även möjlighet för dessa att – inte bara se rapporterna – utan även lagra och visa visuella skrivbord baserat på data från verksamhetens drift. Ett bibliotek av skrivbord med förhandsvisning gör det lätt att komma igång med er egna unika design av rapporterna.

REGISTRERING AV BUDGETDATA I REALTID

OneStop Reporting har en webbaserad budget- och prognosmodul som är fullt integrerat med de övriga modulerna i OneStop Reportings portfölj. Med en funktionell lagringsfunktion, kan du lagra budgetdata ned direkt i ert ekonomisystems budgettabell, som bl.a. gör alla budgettabellerna tillgängliga direkt inifrån ekonomisystemet. Registrering av budgetdata sker i realtid genom formulär som laddas upp i OSR:s portal. I själva registreringsarbetet finns också möjligheten att få hjälp av olika stödjande funktioner som procentbaserade kalkyleringar, historiska tal och underspecifikationer, etc.   

DISTRIBUTION AV RAPPORTER

Distribuera era rapporter enkelt med OSR Publisher. I denna modul registrerar du vem som ska ha tillgång till vilka rapporter, inom vilka tidsramar och i vilket format. Skapa en automatiserad distribution av rapporterna ut i organisationen baserat på förhandsdefinierade distributionsalgoritmer.

Rapporter kan beställas i olika format och leveransen kan ske genom e-post, till en skrivare, till en PC/server eller till direkt in i ett rapporteringsbibliotek. Rapporteringspaketet kan även innehålla andra typer av dokument, såsom Word- eller PDF-dokument. Detta gör att man kan sätta samman ett rapportpaket som inkluderar nödvändiga bilagor.

Ta del av fler av våra Business Intelligence-lösningar.

PowerAnalyze

PowerAnalyze är ett av de enklaste och snabbaste sättet att komma åt din Visma data. Den bygger på Power BI, men istället för att spendera oändlig tid på att anpassa och skapa egna rapporter får du ett bibliotek med färdiga standardrapporter, tillgängliga på alla plattformar, skräddarsydda för dig.

Power BI

Skapa interaktiva datavisualiseringar från olika datakällor och dela viktiga verksamhetsinsikter. Lösningen ger dig möjligheten att nyttja kapaciteten i din data för att fatta bättre beslut för din verksamhet.

 

Agilon

Agilon är en lösning som hjälper er att automatiskt visualisera processflöden och identifiera förbättringsmöjligheter utifrån den data som loggas i de operationella IT-systemen.VILL DU VETA MER OM ONESTOP REPORTING?

#askmore.

Kontakta oss