<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

siluett

MOLNBASERADE

Analys- och rapporteringslösningar.

Insikt skapar bättre beslutsunderlag

Business Intelligence.

Med rätt analys- och rapporteringslösning kan du nyttja kraften i datan från dina system, för att fatta bättre beslut och öka din lönsamhet. Nyfiken på hur ett BI-system kan hjälpa dig att skapa tillväxt för din verksamhet? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

PowerAnalyze

PowerAnalyze är en applikation tillgänglig på alla plattformar, speciellt framtagen för dig som har Visma.net eller SuperOffice. Lösningen ger dig tillgång till den insikt du behöver oavsett din roll i företaget. Du behöver alltså inte vänta på en distribuerad rapport från ekonomiavdelningen.

OneStop Reporting

En skräddarsydd lösning, sömlös integrerad med ditt affärssystem, som möter dina rapporterings-, budget- och analysbehov.

Power BI

Visualisera din data precis som du önskar. Skapa interaktiva datavisualiseringar från olika datakällor och dela viktiga verksamhetsinsikter.

Ladda ner och läs e-boken

Så väljer du rätt analyslösning.

Vi tar dig genom de 4 vanligaste analyslösningarna och förklarar skillnaderna mellan dem. Du får konkreta tips som gör det lättare för dig att välja rätt analyslösning för dig och din verksamhet.

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss