<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

semine-webinar-topbanner

WEBINAR ON-DEMAND

Semine & Visma.net

Registrera dig och se webinaret

Automatisera fakturaflödet med AI: Semine & Visma.net

I det här webinaret dyker vi ner i Semine, en AI-baserad plattform som automatiserar processen för att hantera inkommande fakturor.

Under webinaret träffar Amesto´s Business Development Manager, Maria,  Louise Rubinsson, Sales Executive hos Semine. Maria intervjuar Louise, som visar fördelar och vad som gör Semine unikt. Vilka företag lösningen passar bäst för, funktionalitet och vad som är på gång att lanseras i lösningen.

Under webinaret möter du.

Maria-Sjögren-porträtt-2-1

Maria Sjögren

Business Development Manager ERP
Amesto

Louise bild

Louise Rubinsson

Sales Executive 
Semine

Om Anna

Maria är Business Development Manager inom ERP hos oss på Amesto Solutions och arbetar tillsammans med våra ERP-kunder. Maria har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och IT och drivs av att hjälpa företag att automatisera och förenkla för att få tid över till annat än administration.

Om Marcus

Louise har gedigen erfarenhet av CRM och integrationer till affärssystem. Hon gillar att hjälpa kunder med effektivisering av deras it-lösningar i vardagen.

FYLL I DINA UPPGIFTER

Registrera dig och se webinaret.