<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

anna-klaus

WEBINAR ON-DEMAND

DynamicWeb & Visma Net ERP

DynamicWeb tillsammans med Visma Net

Upplev ett nytt kraftfullt partnerskap på den svenska marknaden för ERP & E-com.

Genom att koppla ihop DynamicWeb med Visma Net möjliggör du för att bygga, skala och driva ditt företag precis i den riktningen du önskar. Under 15 minuter kommer Anna och Klaus visa hur du maximerar effektiviteten i dina affärsprocesser. Hur du kan skapa en flexibel hantering av din e-handel, produktinformation, order-och fakturahantering. Du får konkreta exempel på hur det fungerar i praktiken.

Under webinaret möter du.

profil-anna-blunck-boberg-skribent

Anna Blunck Boberg

Business Area Manager ERP
Amesto

klaus-skriver200x200

Klaus Skriver

Country Manager Sverige 
DynamicWeb

Om Anna

Anna är Business Area Manager för ERP hos oss på Amesto. Hon ansvarar för våra ERP-kunder. Hon har 20 års erfarenhet inom affärssystem och automatiseringar och drivs av att hjälpa företag hitta den mest effektiva företagslösningen för att skapa tillväxt.

Om Marcus

Klaus Skriver, Country Manager för Sverige på DynamicWeb, har lång erfarenhet av affärsutveckling och e-handelsstrategi och kommer att visa dig fördelarna med att integrera Visma.net och Dynamicweb för effektiv e-handel och produktinformation, order- och fakturahantering.

Simplifying Business

Registrera dig och titta på webinaret