<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

anna-rasmus-soffan1920x827

ON-DEMAND WEBINAR

Bli mer effektiv med Visma Net ERP

LAGER, LOGISTIK & EKONOMI

Bli mer effektiv med Visma Net ERP

Ett webinar för dig som arbetar inom varuhandel, både med lagerhantering och ekonomi. Möt Anna Blunck Boberg och Rasmus Lundin som kommer visa dig hur Visma Net kan hjälpa dig att bli mer effektiv. Du kommer även få träffa Sverre Steensen från Amesto Growth, som kommer ge dig tips och idéer för att förbättra marginalerna och bli mer lönsam som återförsäljare.

Fyll i dina uppgifter och titta på webinaret.

 


 

I det här webinaret möter du

Du kan läsa mer om föredragshållarna genom att klicka på deras bilder.

profil-anna-blunck-boberg

Anna Blunck Boberg
Business Area Manager ERP 

rasmus-lundin

Rasmus Lundin
Senior Business Consultant

sverre-steensen

Sverre Steensen
VP Business Development
Amesto Growth

Om Anna

Anna är Business Area Manager för ERP hos oss på Amesto Solutions. Hon ansvarar för våra ERP-kunder. Hon har 20 års erfarenhet inom affärssystem och automatiseringar och drivs av att hjälpa företag hitta den mest effektiva företagslösningen för att skapa tillväxt.

Om Rasmus

Rasmus arbetar som Senior Business Consultant. Han hjälper företag över hela Norden att optimera och effektivisera lager och inköpsflöden. 

Om Sverre

Han är grundaren bakom Enklere Liv och har lanserat 150 produkter från idé till färdig produkt, som har sålt över 1,5 miljarder NOK. Sverre är civilekonom och civilingenjör och arbetade i fem år på Boston Consulting Group. Han har även skrivit boken Nytt nu – från idé till framgång.