<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

pilar-maltavla-med-rosa-bakgrund

SIMPLIFYING BUSINESS

HubSpot som MarTech.

Vi valde en plattform som delar våra värderingar och som kan hjälpa oss att leverera en bättre kundupplevelse.

Simplifying life

En lösning för att arbeta smartare.

Vi vill ge vår kunder insikt för att de ska kunna göra de bästa valen och hjälpa dem att få de bästa lösningarna. I Amesto strävar vi alltid efter att arbeta smartare, och såg ett behov av skalbarhet i våra olika bolag, för att kunna växa inte bara lönsamt utan hållbart.

I mars 2021 började vi titta på olika plattformar som skulle kunna uppfylla det vi eftersökte, vi önskade en MarTech lösning som skulle kunna hjälpa oss att få en helhetsbild och allra helst för de av våra bolag som verkar på olika marknader.

Med Hubspot kan vi

Tydligt se ROI på alla våra marknadsaktiviteter.

På Amesto Solutions har vi använt SuperOffice som vårt CRM-system sedan 2012. För att implementera marknadsföringsstrategin, Inbound Marketing, valde vi tidigare i år att ta in HubSpot som en del av vår Martech. Med våra 12 domäner har Amesto-gruppen en av de största HubSpot Enterprise-lösningarna i Norge. Med HubSpot CMS och HubSpot Marketing Automation har vi fått en inblick i våra kunders köpresa som vi inte haft tidigare och kan tydligt se ROI på alla våra marknadsaktiviteter.

CMO Linn Therese Karstensen

Mars 2021 började vi titta på olika lösningar och valet föll på HubSpot CRM plattform. September 2021 hade vi ett avtal på plats, där valet föll på en enterprise-lösning. Vi startade med att planera för hela migreringen och sätta upp allt det tekniska. Hela varumärkesidentiteten skulle lyftas in tillsammans med till en början 12 domäner på 4 olika språk. I januari 2022 började vi bygga upp de första domänerna på plattformen, den första gick live februari och april var vi live med ytterligare 11 domäner. Men projektet slutade inte där, vi är ett innovativt bolag som ständigt vill utvecklas. Under hösten kommer vi migrera ytterligare domäner och då kommer vår lösning innehålla 18 stycken.

Insikten så här efteråt

Nu ser vi hela kundresan.

Nyckeln till vår framgång i det här projektet, ligger nog mycket i vår erfarenhet av migreringar. Ska man göra ett komplext projekt av den här typen för första gången, rekommenderar jag att man ta hjälp av en partner som gjort det tidigare. Vi har varit lite av pijonärer, för att få lösningen anpassad för hela koncernen. Men det har varit väl värt, för nu får vi möjligheten att hålla ihop varumärket bättre, samtidigt som vi blivit mer kostnadseffektiva.

Director Web Kjersti Føyner

Beräkna ROI på din HubSpot investering

Funderar du på HubSpot CRM? Beräkna ditt företags ROI för att identifiera de potentiella vinsterna som en HubSpot-lösning kan ge din organisation. ROI-kalkylatorn är ett verktyg tillhandahållet från HubSpot, som vi valt att bädda in på vår webbplats för att du enkelt ska kunna räkna ut ROI på din investering.

VILL DU VETA MER OM HUBSPOT?

Boka ett första möte.