Palette

Palette Software.

OM

Palette Software.

USPar Palette Software


- 20 års erfarenhet av att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor
- Marknadsledande i Norden på elektronisk fakturahantering
- 96% av våra kunder anser att vi är värda investeringen och att mjukvaran lever upp till förväntningarna


Om Palette Software


Palette Software hjälper företag och organisationer att automatisera de finansiella processerna från inköp till betalning. Idag är vi marknadsledande i Norden på elektronisk hantering av leverantörsfakturor (EFH) med vår egenutvecklade mjukvara. Den hjälper kunderna att koppla ihop inköp, fakturor och avtal.

Palettes digitala lösningar effektiviserar arbetsflöden och processer vilket resulterar i förbättrad datakvalitet och minskade kostnader. Dessutom bidrar den digitala hanteringen till en bättre miljö genom reducerad papperskonsumtion.

Vår mjukvara kan installeras lokalt eller köpas som SaaS-lösning med datalagring i molnet. Lösningen är flexibel, har ett användarvänligt gränssnitt och kan integreras med de flesta affärs- och ekonomisystem på marknaden.

Våra kunder upplever avsevärda, mätbara besparingar, produktivitetsvinster och operationell förbättring. Med hjälp av Palettes lösning får våra kundföretag mer tid över till sin kärnverksamhet och möjlighet att ta bättre och mer välgrundade affärsbeslut.

Palettes lösningar används idag av ca 3 500 kundföretag och organisationer från olika branscher i hela världen, bland dem Barco, Coor Service Management, Handelsbanken, Schenker Logistics and Stena Line.

Palette Software har sitt huvudkontor i Stockholm, med lokala kontor i Cambridge (UK), Chicago (US), Copenhagen och Odense (Denmark), Helsingfors (Finland), Oslo (Norge) samt Eskilstuna och Malmö (Sverige). Palettes lösningar är också tillgängliga via ett växande nätverk av partners i ett 50-tal länder i Europa, Nordamerika och Australien.

I maj 2018 förvärvade Palette branschkollegan Centsoft, vilket ytterligare stärker vårt erbjudande. Molnbolaget Centsoft levererar en SaaS-tjänst som framför allt uppskattas av små och medelstora företag som söker en lättanvänd lösning som automatiserar flödet av inkommande leverantörsfakturor.

 

Läs mer om Centsoft

 

Centsoft

Med Centsoft får du marknadens mest moderna lösning för hantering av leverantörsfaktura. Systemet passar både små och stora företag, har kraftfull funktionalitet och är väldigt enkelt att arbeta i.
Centsoft
 

Vill du veta mer om Palettes produkter?

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta oss