<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

ÖKA DINA INSIKTER OM DIN VERKSAMHET MED

Agilon - Process Intelligence.

Optimera era processer med

Agilon - Process intelligence.

Agilon är en lösning för att automatiskt visualisera processflöden och identifiera förbättringsmöjligheter utifrån den data som loggas i de operationella IT-systemen. 

VIDEO

Vad skulle ni upptäcka, om ni körde hela bolaget genom en röntgenmaskin?

Indirekta kostnader? Oplanerade inköp? Långa betaltider?

HubSpot Video

Turboladda verksamheten med datadrivet förbättringsarbete

Ständig utveckling är nyckeln till ett framgångsrikt bolag. Agilon hjälper er effektivisera er verksamhet genom att automatiskt upptäcka förbättringsmöjligheter i era processer.

Visualisera

Processkartläggning med ett klick. Upptäcker automatiskt avvikelser och flaskhalsar

Analysera

Förstå grundorsakerna bakom varje problem och konsekvenserna de leder till

Följ upp

Upptäck och åtgärda problem och avvikelser innan de får allvarliga konsekvenser

Varför processanalys?

Ingen förbättring är möjlig utan förändring. Förändring genomförs ofta som svepande strategiska projekt, men de största fördelarna uppnås oftast genom att åtgärda små avvikelser och missförstånd i den dagliga verksamheten. Genom att analysera våra dagliga processer kan vi hitta de justeringar som leder till störst förbättring.

Processer

Agilon fungerar med alla typer av processer som utförs i digitala affärssystem, oavsett bransch och funktion. Vi har dessutom färdiga lösningar för kärnprocesserna inom ERP och CRM-system, som hjälper er komma igång direkt och hitta förbättringsmöjligheter från dag ett.

ORDERHANTERING

Skapa nöjda kunder och förbättra resultatet med effektiv orderhantering. Följ säljordrar hela vägen från offert till betald faktura och täpp till alla felkällor längs vägen.
agilon-fungerar-med-alla-typer-processfloden

INKÖP

Pålitliga leveranser och minskade kostnader i leveranskedjan. Se precis hur inköp hanteras avdelning för avdelning och minska onödiga kostnader och leveransproblem.

EKONOMI

Frigör kapital och öka kassaflödet med optimerade reskontraprocesser. Analysera utfallsavvikelser, öka kapaciteten på ekonomiavdelningen och säkerställ optimerade betalningsrutiner.
alt=

FÖRSÄLJNING

Hitta den optimala kundresan och vinn fler affärer snabbare. Genom att analysera säljmöten, samtal, material och aktiviteter hittar vi de effektivaste sätten att komma i mål med våra försäljningar.

DATADRIVET FÖRBÄTTRINGSARBETE

Nyckeln till effektiva SMB-bolag

De potentiella vinsterna med löpande förbättringsarbete är många och väldokumenterade, men de flesta metoder och system är skapade med storbolagens behov i åtanke. De förutsätter en organisation och resurser som helt enkelt inte finns hos mindre utmanare. Så vad kan vi göra? Datadriven processanalys är ett sätt även för mindre och medelstora bolag att driva förbättringsprojekt, utan ständiga workshops och dyra konsulter.

VIDEO

Datadriven processutveckling

Power BI och andra moderna lösningar för rapportering och analys (Business Intelligence) har revolutionerat hur företag kan använda data för att hantera sin verksamhet.

Men en traditionell rapporteringslösning skrapar egentligen bara på ytan av vad som är möjligt.

Agilon är en lösning för att automatiskt visualisera processflöden och identifiera förbättringsmöjligheter baserat på data lagrad i de operativa IT-systemen.

I denna demo visar Peter Selberg hur lösningen både hittar sätt att förbättra befintliga nyckeltal och ger dig möjlighet att upptäcka problemområden som du annars inte visste fanns.

Agilon är integrerat med Visma.net.

HubSpot Video

Fler av våra Business Intelligence-lösningar.

PowerAnalyze

PowerAnalyze är ett av de enklaste och snabbaste sättet att komma åt din Visma data. Den bygger på Power BI, men istället för att spendera oändlig tid på att anpassa och skapa egna rapporter får du ett bibliotek med färdiga standardrapporter, tillgängliga på alla plattformar, skräddarsydda för dig.

Power BI

Skapa interaktiva datavisualiseringar från olika datakällor och dela viktiga verksamhetsinsikter. Lösningen ger dig möjligheten att nyttja kapaciteten i din data för att fatta bättre beslut för din verksamhet.


OneStop Reporting

Med en sömlös integration med Vismas ledande ekonomisystem. Kan du designa rapporter och budgetformulär med direkt tillgång till all data från ditt affärssystemet.


Kom igång direkt

Boka ett möte.

Kontakta oss