<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

agilon-process-analys

OPTIMERA HELA DIN VERKSAMHET MED

Agilon - Process Intelligence.

Simplifying Insight

Få insikt och förbättra dina processer med Agilon.

Agilon är en lösning som hjälper dig att automatiskt visualisera processflöden och identifiera förbättringsmöjligheter i hela din verksamhet. Du kan förbättra befintliga nyckeltal och upptäcka problemområden som du annars inte visste fanns.

Ingen förbättring är möjlig utan förändring. Förändring genomförs ofta som svepande strategiska projekt, men de största fördelarna uppnås oftast genom att åtgärda små avvikelser och missförstånd i den dagliga verksamheten. Genom att analysera dina dagliga processer kan du hitta de justeringar som leder till störst förbättring.

Välkommen till BI-världen

Demo av Agilon.

Är du nyfiken på vilka förbättringsmöjligheter Agilon kan hitta i din verksamhet?

Datadriven processutveckling

Ständig utveckling är nyckeln till ett framgångsrikt bolag.

Agilon hjälper dig att effektivisera din verksamhet genom att automatiskt upptäcka förbättringsmöjligheter i dina processer. Lösningen fungerar med alla typer av processer som utförs i digitala affärssystem, oavsett bransch och funktion. Det finns dessutom färdiga lösningar för kärnprocesserna inom ERP och CRM-system, som hjälper dig att komma i gång och hitta förbättringsmöjligheter från dag ett.

SIMPLIFYING INSIGHT

Nyfiken på Agilon?

Kontakta oss