<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

lager-truckar

LADDA NER E-BOKEN

Så lyckas du som grossist 2023.

Kvadratisk 466x466 Grossist SE-1

Simplifying Business

Det här kan du förvänta dig av e-boken.

I den här e-boken delar vi med oss ​​av åtgärder som grossister vidtar för att förbättra sin marginal genom minskade kostnader, ökade intäkter och mer effektiv användning av sitt kapital. Åtgärderna är både strategiska och taktiska och sammanfattas i förhållande till deras potential och hur lätta de är att genomföra.

På Amesto arbetar vi med distributörer över hela Norden. Vi ser dagligen och över tid hur grossister anpassar sig, både strategiskt och taktiskt, till en snabbt föränderlig värld. I den här e-boken delar vi med oss ​​av konkreta erfarenheter om hur du kan förbättra din lönsamhet från några av världens bästa grossister.

Det här är ingen glansig broschyr. Nej, för många är detta ett råd för överlevnad.

Åtgärderna i e-boken är indelade i tre områden;

1. Hur man minskar kostnaderna för bättre marginaler.

För att få inkomst är du beroende av andra. När det kommer till kostnader har du dock betydligt mer inflytande. Vi kommer att dela med oss ​​av åtgärder som grossister har använt de senaste 3 åren för att minska sina kostnader och ta sig igenom kris efter kris.

2. Hur man ökar intäkterna för bättre marginaler.

Även om kostnaderna är viktiga, och något du till stor del kan kontrollera själv, är inkomster den stora uppsidan. Det är förstås lättare sagt än gjort, och vi kommer inte här att ta itu med det självklara som "bara sälj mer av det du har - och ta in nya saker som säljer bra", utan åtgärder som vi ser bäst

3. Hur man använder kapital mer effektivt för bättre marginaler.

Kapital är en begränsad resurs, oavsett hur stor verksamheten är. Ju mer effektivt ett företag använder sitt kapital, desto bättre har det. I detta kapitel av e-boken överväger vi åtgärder för att öka omsättningshastigheten på företagets kapital och för att minska den operativa risken.