Ongoing

Amestos partner

Ongoing Warehouse.

Amestos partner

Ongoing Warehouse.

Om Ongoing Warehouse.

Behöver ni utökad kontroll av ert lager? Vill ni stärka upp spårbarheten, effektivisera i plock och pack, använda scanning eller kanske kunna outsourca er lagerverksamhet? Då har vi lagersystemet för er.

Ongoing Warehouse är ett molnbaserat lagersystem som gör er lagerhantering snabb, enkel och effektiv. Systemet är nischat mot logistikintensiva verksamheter, så som tredjepartslogistik och lagerhotell, och har allt ni kan vänta er av ett modernt lagersystem. Vår målsättning är att erbjuda ett lättanvänt och intuitivt lagersystem utan att tumma på möjligheterna för optimal lagerhantering vare sig det gäller att säkerställa spårbarhet för serienummer, hålla koll på bäst föredatum vid livsmedelshantering eller snabba upp e-handels flöden.

 

 

 

 

 

Navet i logistikkedjan.

Om ni planerar för att outsourca ert lager kan ni med Ongoing Warehouse göra detta utan att förlora insyn i godshantering och orderflöde. Detta möjliggörs antingen i form av kundlogin till Ongoing Warehouse där ni som godsägare kan följa med i orderhanteringen och se saldon, eller via en integration till ert affärssystem. Vårt öppna API ger er möjlighet att låta integrera vilka andra system som helst och låta Ongoing Warehouse bli navet i logistikkedjan.

Order- och godshantering kan utföras manuellt med plock-, pack, eller flyttlistor, med scanning eller med automatiserade lager via vårt automations-API. Detta gör att ni kan växa som företag utan att behöva byta lagersystem, eller helt enkelt variera automationsgraden baserat på olika typer av orderflöden.

Vi på Ongoing Warehouse jobbar agilt, både vad gäller systemutveckling och implementering av nya kunder och godsägare. Systemet utökas kontinuerligt med nya funktioner som tas fram i samarbete med våra kunder för att följa branschens ständigt föränderliga krav och ser till att systemutvecklingen drivs av våra kunders verkliga behov.  Ni kan därför vara säkra på att Ongoing Warehouse kommer vara rätt system för både dagens och morgondagens utmaningar.

Nyfiken på Ongoing? #askmore

Boka en kostnadsfri rådgivning!

Kontakta oss