Webinarium

 

Ett webinar är ett föredrag eller möte som hålls på webben. För att delta på ett webinar loggar du in på en hemsida och följer presentationen på din skärm, samtidigt som du hör presentatören antingen direkt via din dator eller via din mobiltelefon. Du har självklart möjlighet att ställa frågor precis som på ett vanligt seminarium via en chattfunktion. Information om hur och var du loggar in får du i ett mail efter att du registrerat dig. Välkommen!

 Kartlägg era personuppgifter med DP Organizer

Har ni upprättat en förteckning över er behandling av personuppgifter? Jaså, inte? Då är detta webinarium något för dig!

Hanterar du personuppgifter i din dagliga verksamhet? Eller är du kanske till och med personuppgiftsansvarig på er organisation?

DP Organizer skapar ordning och reda över kategorier av personuppgifter, biträdesrelationer, lagringsplatser, säkerhetsdokumentation samtidigt som systemet påminner dig och dina biträden när det är dags att revidera uppgifterna. Allt detta tillsammans med inbyggd rapportgenerator för både registrerade och tillsyningsmyndigheter.

Lär dig mer om detta och mycket mer i vårat kostnadsfria webinarium! 

 

Anmäl dig till den 4 oktober

Anmäl dig till den 8 november

Anmäl dig till den 6 december

Är du nyfiken på Visma.net ERP?

Vill du automatisera och effektivisera din verksamhet? Om du anmäler dig till detta webinar så får du en genomgång av vår lösningsarkitekt Hans-Olof Amblie i nordens starkaste affärssystem för molnet: Visma.net ERP. Bland annat tas följande upp:

  • Hur och varför är systemet byggt som det är?
  • Vad finns det för tilläggsmoduler?
  • Hur ser användargränssnittet ut?

Det här och mycket mer får du på drygt en halvtimma, helt kostnadsfritt! 

 

Amesto Solutions Visma Software

Anmäl dig här:

 

 

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."