<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

AMESTO APPS

DataSync.

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.

MED INTEGRERADE SYSTEM OCH NÅ BÄTTRE RESULTAT

Upptäck fördelarna med DataSync.

Sammanlänkade affärssystem ger många fördelar. DataSync är den perfekta appen för enkel och automatisk tvåvägssynkronisering av data från externa källor till SuperOffice.

 

Upplever du problem på grund av programvaror som inte pratar med varandra?

Företag trasslar lätt in sig i komplicerade upplägg med många olika system. För att blir mer effektivt behöver ett företag systemstöd för produktion, redovisning, försäljning, orderhantering och mycket mer. Resultatet blir en väv av affärssystem som snarare hämmar produktivitet än att främja den. Här kommer sammanlänkande affärssystem och DataSync till SuperOffice in i bilden.Underlätta processautomation.

DataSync har inbyggt stöd för många redovisningssystem och är en perfekt lösning för synkronisering av masterdata, ekonomiska data, fakturainformation och processautomation.

En påtaglig styrka som en tvåvägssynkronisering med ditt affärssystem kan ge dig tillsammans med DataSync är att du kan skapa urval efter importerade parametrar i SuperOffice. Detta hjälper dig att ta underbyggda beslut, för rätt kunder, i rätt tid.

alt=
alt=

Hämta data från flera externa källor.

Oavsett om affärsdatan du vill ha in i SuperOffice kommer från ett redovisningsprogram, ett produktionssystem eller lösningar som SQL, Excel eller .txt-filer så kan DataSync hjälpa dig.

DataSync använder samma affärslogik som SuperOffice och kan skräddarsys med hjälp av ett administratörsverktyg som inte kräver någon programmering. DataSync har funktioner för tvåvägssynkronisering, beräkning, validering bacthsynkronisering och mycket mer.

Simplifying business

Ta del av flera Amesto Apps.

EDS - EXPANDER DESIGN SUITE

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS.
fler-amesto-apps

AMESTO DOCARC

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla och användarvänliga gränssnittet i SuperOffice.

NYFIKEN PÅ AMESTO APPS? #ASKMORE

Kontakta oss så visar vi dig!

Kontakta oss