<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

eds-expander-design-suite

Amesto Apps

EDS - Expander Design Suite.

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS. Verktyget utvidgar SuperOffice med möjlighet att ändra flikar, fält, funktionalitet och arbetsprocesser - allt med SuperOffice "look and feel".

ANPASSA DITT SUPEROFFICE MED

EDS - Expander Design Suite.

EDS är den perfekta verktygslådan och det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Anpassa flikar och fält, visa data från externa system och automatisera arbetsprocesser. 

Anpassa SuperOffice efter dina behov

EDS erbjuder ett gäng fördefinierade lösningar och många nya funktioner för SuperOffice. Lägg till nya flikar eller fält, stötta eller helt automatisera tunga arbetsprocesser eller varför inte förändra kund- eller projektkorten så att de passar din vardag.

Du kan visa data från externa affärssystem eller lägga till flikar för input, visning eller validering av den data som visas.

Och det viktigaste av allt: allt detta görs på ett helt sömlöst sätt, du kommer aldrig att kunna gissa att det inte är standard SuperOffice.

alt=

Bli konkurrenskraftig.

EDS används ofta till att visa bokföringsdata, fakturarader, nyckeltal och trender. Du kan få informationen i realtid från ditt affärssystem och detta hjälper dig att ha översikt kring allt som har med säljmål, budgetar och allt annat liknande att göra.

Att kunna se denna information, tillsammans med all kundinformation du har i ditt CRM är en stark fördel när det kommer till att stänga affärer.

Berätta för oss vad du behöver eller varför inte boka upp oss för en demonstration - vi hjälper dig att bli konkurrenskraftig i molnet.

Ta del av fler

Amesto Apps.

Vi hjälper dig att arbeta effektivt i SuperOffice CRM. Få mer gjort och låt oss göra grovgörat istället! Förbättra din lösning tillsammans med våra Amesto Apps.

NYFIKEN PÅ Expander Design Suite? #ASKMORE

Kontakta oss så visar vi dig!

Kontakta oss