<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

logga-eazystock

SIMPLIFYING BUSINESS

Amesto Solutions och EazyStock i nytt partnerskap.

Simplifying Business

Välkommen EazyStock.

Vi har inlett ett partnerskap med EazyStock för att samarbeta kring inköp- och lageroptimering. Som ledande leverantör i Norden av affärssystem, kommer vi i och med samarbetet med EazyStock nu även att erbjuda våra kunder en SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering.

Vi arbetar alltid för att förenkla affärsprocesser och effektivisera verksamheter hos nordiska och internationella företag. Med våra digitala lösningar och personliga rådgivning blir vi en värdefull partner till de företag som vill växa och utvecklas. 

“Amesto Solutions har stor erfarenhet och expertis inom affärssystem och vi ser fram emot att tillsammans kunna bredda deras utbud för att även hjälpa deras kunder med inköps- och lageroptimering,” säger Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock. 

I takt med ökade kundkrav, växande global volatilitet och ökad komplexitet i försörjningskedjor har supply chain-lösningar och lageroptimering blivit en alltmer prioriterad fråga för distribuerande företag som vill fortsätta att vara konkurrenskraftiga och driva tillväxt.

Vi är övertygade om att behovet för lösningar inom inköp- och lageroptimering kommer att fortsätta att öka konstaterar Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP på Amesto Solutions. Genom samarbetet med EazyStock kommer vi att kunna addera en supply chain-lösningen till våra kunders ERP-system, ett erbjudande som kommer hjälpa att effektivisera och automatisera inköps- och lagerhanteringsprocesser. Vår största prioritering är att hjälpa våra kunder att fortsätta vara konkurrenskraftiga och hantera en föränderlig omvärld, fortsätter Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP på Amesto Solutions.

 Genom det nyligen träffade partneravtalet blir Amesto Solutions återförsäljare av EazyStocks SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Partneravtalet låter Amesto Solutions sälja och implementera EazyStock. 

”Partnerskapet med Amesto Solutions blir en viktig del i EazyStocks tillväxt, både genom att det befäster vår position i Sverige ytterligare samt för att fortsätta driva vår expansion i övriga Norden,” avslutar Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock. 

VILL DU VETA MER OM eazystock?

Boka ett första möte.