<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

amesto-growth-trad

AMESTO TECHHOUSE

Köper majoriteten av aktierna i tillväxtbyrån Spring.

Amesto TechHouse köper majoriteten av aktierna i tillväxtbyrån Spring.

Idag kan vi meddela att Amesto TechHouse under våren köper majoriteten av aktierna i byrån. Det innebär att vi går från att vara en leverantör av affärslösningar och insikt, till att nu kunna leverera på hela kundresan. Det handlar om allt från teknisk expertis, integrationer, strategisk och taktisk rådgivning och operativ leverans för att säkerställa tillväxt. Ambitionen är att inom tre år vara marknadsledande i Norden inom detta segment.

I dag positionerar sig Spring i en "sweet spot" mellan en operativ digital tillväxtbyrå för större företag, och tung strategisk rådgivning för tillväxt på CMO-, vd- och styrelsenivå. Kort sagt hjälper Spring kunder med lönsam tillväxt inom fyra viktiga områden: Skaffa fler kunder, minska kostnaden för att skaffa kunder, öka omsättningen på befintliga kunder och öka lojaliteten.

siste-nytt-amesto-techhouse-koper-spring

STRATEGISK HUBSPOT-PARTNER FOR NORDEN.

För inte så länge sedan blev Amesto TechHouse en av få strategiska HubSpot-partners för Norden. Med Spring, som är en av de ledande HubSpot-partnerna i Norden, sätter vi ytterligare kraft bakom investeringen.

Spring har 19 anställda, fördelat på Oslo, Bergen och Fredrikstad. Företaget kommer att bli en del av Amesto TechHouse, under namnet Amesto Growth. Grundaren Knut Pedersen, som är vd för Spring idag, kommer att leda företaget. Företaget har diamantstatus, vilket innebär att de är bland de 3% bästa av HubSpot-partners världen över, av totalt 7 000 partners.

diamond-badge-color

 

Amesto TechHouse

Amesto TechHouse är en del av Amesto-koncernen. Det är ett familjeägt företag, som grundades 2002, med mer än 1 000 anställda i Norden.

Med Amesto Globals nätverk täcker vi de flesta delar av Europa och Nordamerika. Vi är rankade som Norges tredje mest innovativa företag.

Amesto är specialiserat på affärslösningar, artificiell intelligens och analys, molntjänster och säkerhet, redovisning, löner, HR samt bemanning och marknadsföring.

Vi vill bygga ett företag med vårt huvud och hjärta, förenkla vardagen och skapa en "Awesome Place to Work". Se amesto.se


För mer information, kontakta:

CEO Kristine Hofer Næss i Amesto TechHouse.   
Mobil: 93 40 16 76. E-post: kristine.naess@amesto.no    

Head of com. and brand, Cecilie Fensholt i Amesto.  
Mobil: 40 28 50 75. E-post: cecilie@amesto.no

Spring

Spring grundades 2014 av barndomsvännerna Knut Pedersen och Christoffer Åsheim.

Spring lever genom att följa sin egenutvecklade Growth Squared™-metod, som är en språngbräda för att hjälpa teknik- och SaaS-företag att öka sin MRR/ARR, öka kundernas livstidsvärde, minska kundförlusten och öka företagets värde.

Företaget har 19 anställda, fördelat i Oslo, Bergen och Fredrikstad.

För mer information, kontakta:  

CEO Knut Pedersen, Spring.   
Mobil: 93 08 81 64. E-post: knut@springagency.com