<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

AMESTO APPS - SUPEROFFICE

Amesto NPS.

Önskar ni skapa visuellt snygga och enkla kundundersökningar?

simplifying business

Amesto NPS.

Många företag investerar både tid och pengar i att bygga och underhålla integrationen mellan sina kundsystem och sin lojalitetslösning. Med NPS för SuperOffice får du en komplett lösning med full integration, NPS-grafik och NPS-data direkt i ditt SuperOffice.

Mät kundnöjdhet med Amesto NPS.

Skapa visuellt tilltalande och enkla kundundersökningar som komplement till era avklarade ärenden i SuperOffice Service. ​

Dessa kan skickas per automatik till kunden efter avklarat ärende för att kunna mäta på kundnöjdhet/NPS.

Operationell Lojalitetslösning


För många är en lojalitetslösning fortfarande bara en årlig kundundersökning. Ofta med många specifika frågor och i värsta fall bara med NPS som komplement. Kundundersökningar och ett verkligt operativt lojalitetsprogram, kan inte kombineras och bör genomföras helt separat.

Ditt operativa lojalitetsprogram bör drivas av en kundupplevelseradar som mäter över kundupplevelsen och som naturligtvis alltid ska vara på. På så sätt blir lojalitetsprogrammet smidigt och relevant – hela tiden och inte bara genom individuella eller årliga mätningar.

Med din nps.today integrerad i SuperOffice kan du skicka ett NPS-enkät till privatpersoner eller till ett urval personer som skapats i SuperOffice. Detta gör att du kan använda aktuell feedback för insatser i alla interaktioner och över kundupplevelsen.

 

 

 

alt=

NYFIKEN PÅ AMESTO NPS? #ASKMORE

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss