<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

alt=

CRM-SYSTEM

Vinn nya kunder.

Vi tillhandahåller CRM-säljverktyg och motivationsverktyg som ger dig full kontroll och effektiviserar säljprocessen.

CRM New Biz.

Ibland möter vi på Amesto företag som faktiskt inte har behov av att öka sin nykundsförsäljning, av olika anledningar. Är det ni? Är det du?

NYKUNDSFÖRSÄLJNING

 • Att skaffa nya kunder är en vetenskap. Där tillvägagångssätten ser olika ut för olika företag och individer. Det är allt som oftast också något som tar tid och kräver uthållighet och en väl definierad strategi och handlingsplan. Vi tror också att det kräver fokus, motivation och möjlighet att hela tiden se hur det går. Inte bara vad gäller den faktiska försäljningen, utan än mer med de aktiviteter som driver försäljningen.

  Vad är det som driver er nykundsförsäljning?

  Vad behöver ni för att nå era mål?

  Vi tror, generellt, att följande är viktigt:

  Definiera er målgrupp. Vart har ni varit framgångsrika tidigare? Inom vilket segment och storlek finns era allra bästa kunder? Finn tvillingföretag. Låt detta löpande uppdateras med nya liknande företag.
  Bestäm er för att ni ska vinna till exempel 10% av dessa kunder, gärna vilka dessa är. Kategorisera i CRM, sätt upp en marknadsplan.
  Besluta vilka strategier ni tror tar er mot målet.
  Identifiera de primära drivarna, aktiviteterna, som ni behöver göra mer av.

MÅLSÄTT, MÄT OCH FÖLJ UPP

Målsätt, mät och följ upp dessa drivare i och genom CRM
Motivera genom en gamificationplattform
Gör det enkelt för kund att köpa av er

Presentera era strategier och er handlingplan för en CRM-leverantör och be dem visa hur de kan hjälpa er realisera era strategier genom sin lösning. Tala inte om för leverantören vilka lösningar och funktioner ni önskar, det är faktiskt deras sak.

Är ni unika vad gäller era strategier och er handlingsplan? Vi tror inte det. Bygg inte lösningar för att passa undantagen. Vi tror att vi kan hjälpa er med standardiserade lösningar, för att nå målet med en mindre insats.

LÖSNINGEN

Med vår standardiserade lösning vinner ni kanske inte alla de kunder ni har som mål att vinna. Vissa företag är alltför nöjda med befintlig leverantör, vissa kunder är ni helt enkelt inte rätt för. Men vi lovar att göra skillnad där vi kan påverka.

Det vi kan påverka är att leverera den information en säljare behöver för att maximera möjligheten att nå så sina mål och realisera de strategier som är uppsatta. Nykundsförsäljning är komplext. Hur ska ni få målgruppen att hitta till er webbplats eller besöka ett av era webinarier? Ibland finns inga genvägar, ibland kan ett systemstöd hjälpa er effektivisera och realisera det ni önskar.

AMESTO NEW BIZ INNEHÅLLER SYSTEMSTÖD FÖR:

 • Kund- och säljstödssystem, vardagligt ”CRM”.
 • Integration till en av europas största leverantörer av företagsinformation
 • Marknadslösning för såväl digital kommunikation med er målgrupp men också integration mot er hemsida för att kunna se och följa upp besökare, hantering av flöden runt seminarier, integrationer mot LinkedIn och Facebook mm.
 • Gamificationplattform för att driva handling i önskvärd riktning.
 • Verktyg för digital signering.
 • Rapporter via Power BI.

MISSION

Vår Mission med Amesto New Biz är att ”Våra kunder ska överträffa sina uppsatta mål och drivare inom nykundsförsäljning med hjälp av Amesto CRM New Biz”.

Vill du öka er nykundsförsäljning?

Låt oss hjälpa dig.

Kontakt oss