Jobba på Amesto

Awesome place to work

Jobba på Amesto Solutions.

På Amesto strävar vi efter att bidra till ett bättre samhälle. Vi skapar nya möjligheter genom att ställa de goda och smarta frågorna. Frågor som förenklar och skapar värde för både våra kunder och samhället.

Till karriärsidan

Awesome place to work

Jobba på Amesto Solutions.

På Amesto strävar vi efter att bidra till ett bättre samhälle. Vi skapar nya möjligheter genom att ställa de goda och smarta frågorna. Frågor som förenklar och skapar värde för både våra kunder och samhället.

Till karriärsidan

Life is now.

Work somewhere awesome.

Vår målsättning är att vara «An awesome place to work» med hög attraktivitet. Vi prioriterar anställda och skapar engagemang, i stöd av hjälp av en nära ledare, insikt, kompetens och utbildning. Våra anställda har de skarpaste sinnena och med det varmaste hjärtat.

Sales Executive/Business Area Manager (ERP)

Träffa Anna

”Amesto har tagit mig på en resa från att vara fokuserad CRM-säljare till att kunna leverera hela paketet av företagssystem till kund. Att få jobba med molntjänster som Visma.net, är väldigt lärorikt och givande. Speciellt i ett fantastiskt roligt team av kollegor, som finns här på Amesto.”

- Anna 

 

 

 

WORK SOMEWHERE AWESOME.

Vi tror att vi genom att vara ett ”Awesome Place to Work” gör att vi både behåller och attraherar de smartaste huvudena. De smarta huvudena med de varmaste hjärtanen. Work somewhere awesome är ett ställe där utvecklingsmöjligheter, tillit och samarbete är centralt. Vi investerar aktivt i vår arbetskultur på både strategiskt, taktiskt och operativt plan.

MEDARBETARLÖFTE

På Amesto ser vi att allting börjar och slutar med våra medarbetare. Nykeln till vår framgång är att maximera potentialen i våra medarbetare. Glada, stimulerade och kunniga medarbetare gör att kunden får bättre lösningar. Nöjda kunder gör att medarbetarna får positiv bekräftelse och då kommer viljan att gå den extra milen. Vi tror på att ha en kultur där du ständigt erbjuds nya utmaningar där du i anpassad takt får både bredda och fördjupa din kunskap. Vi tror på att ha ett nära ledarskap där du har tryggheten i tät dialog med din närmaste ledare. Vi tror att de som trivs på Amesto har de varmaste hjärtan och de smartaste huvuden. Vi vill varandra väl och vi gör varandra goda. Vi håller vad vi lovar och vi talar till och aldrig om. Det är några av de leveregler som sätter prägel på vår kultur. En kultur som uppmanar till engagemang, initiativ och eget ansvar.

Vi vill vara ett Awesome place to work för dig.


 

 

 

Simplifying life.

Vår ambition 

  • Vi skall vara en referens organisation. En organisation som är en förebild för andra.
  • Vi skall ha en värdebaserad kultur för det ger medarbetare möjlighet att växa både i sin professionella roll men också som individ.
  • Vi skapar en bättre vardag för våra kunder och samhället
  • Våra värderingar och kultur genomsyrar allt som vi som företag står för, gör och säger.
  • Vi skall alltid söka förenkling, i interna ting såväl som i arbetet med kunder. Det enkla är det smarta.

#askmore

Innovation genom frågor

Drömmar, ambitioner och idéer behöver handling och kräver att någon ställer frågor som kommer att bli realiserade. Utveckling kräver en enkel inställning till komplexa frågor. Frågor driver oss och samhället vidare.

På Amesto är vi mer än 1000 anställda i Norden som skapar nya möjligheter varje dag genom att ställa de rätta frågorna. Frågor som förenklar och gör det möjligt för våra kunder att uppnå sina mål. Eftersom vi är värdskapare.

Det är rätta frågorna som har lett Amesto och våra kunder dit vi är idag och kommer fortsätta att lysa vägen längre in i framtiden. 

Läs mer om våra värderingar här

Vårt hållbarhetsarbete

På Amesto Solutions arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor. 
Vårt hållbarhetsarbete
 

Om oss

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.
Läs mer

Vill du jobba hos oss? #askmore

Följ länken för att se våra lediga anställningar

Karriär på Amesto