Hitta, vinn och utveckla dina kunder!

Från försäljning till marknadsföring och kundtjänst. Använd SuperOffice CRM som stöd för att växa er verksamhet. Amesto Solutions är certifierad partner till SuperOffice sedan över 10 år tillbaka och stöttar dig hela vägen från implementering till service och support.

SuperOffice Sales

Genom SuperOffice Sales får ni full kontroll på alla era företagsintressenter och kontaktpersoner. Alla händelser och dokument presenteras såväl på företaget som på kontaktpersonen. Integrerad med de flesta övriga kalendrar.

SuperOffice Marketing

I SuperOffice CRM får du hjälp att samla viktig information på ett ställe, tillgängligt för alla med kundkontakt. Här kan ni bl.a. skapa och spara dokument, mail, mötesanteckningar och telefonsamtal. All information går att selektera för att använda i marknadssyfte.

SuperOffice Service

Få hjälp med att hantera alla era förfrågningar med SuperOffice Service. Ärendehantering, kundsupport, fakturafrågor, serviceärenden, beställningar, reklamationer eller interna förfrågningar, allt kan stöttas i SuperOffice Service.

Priser och användarplaner

Läs mer om priser och användarplaner för SuperOffice CRM. Du kan dessutom blanda fritt för att få den perfekta kombinationen användarplaner för ditt team.

Amesto Apps

Amesto Solutions levererar egna tillägg till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt. Få mer gjort och låt Amesto Apps göra grovgörat istället!

eMarketeer

Begreppet BUYER 2.0 beskriver ett nytt och modernt köpbeteende. eMarketeer ger din verksamhet fler kvalificerade leads, en bättre konverteringsgrad från lead till kund och en ökad försäljning.

Intresserad av SuperOffice?

Vill du ha mer information om hur ett effektivt och användarväligt CRM kan hjälpa dig att hitta, vinna och utveckla dina kunder?

Kontakta oss via formuläret här bredvid för mer information!

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."