Projekt

Simplifying projects.

Projektledning.

Simplifying projects.

Projektledning.

Behöver ni en projektledare?

Projekttjänster.

Med Amestos långa erfarenhet och expertis kan vi bidra till att utvecklingen av att ett potentiellt projekt genomförs på ett effektivt och strukturerat sätt. Inom Amestos projektmodell delar man upp projektutvecklingen i projektfaser.

Projektfaser är de steg som behöver genomföras på ett strukturerat sätt för att optimera projektutvecklingen. Dessa projektfaser kan vara olika beroende på bransch.

 

 

 

 

Simplifying projects.

Vår kultur innebär att vi lättare samarbetar mellan olika kompetenser. Vi kan enkelt kalla in en kollega från ett annat expertområde när det behövs – och det behövs allt oftare. För varje år blir projekten allt mer komplexa, både inom företagssystem och drift. Fler och fler kompetenser behövs för att lösa utmaningarna, och därför låter vi ofta flera kompetener och projektledare samverka. För att skapa det bästa resultatet för våra kunder.

Gratis rådgivning #askmore

Kontakta våra specialister.

Vi kartlägger era behov och finner den bästa lösningen för er verksamhet. 

Kontakta oss

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem
 

Rådgivning

Med hjälp av våra experter inom IT-tjänster, affärsprocesser och systemoptimering kan du göra din lösning till en konkurrensfördel! Vi interagerar i era system och har de färdigheter du behöver på din digitala resa.
Rådgivning
 

Branschlösningar

Varje bransch har egna behov och krav på hur en företagslösning skall fungera för full funktionalitet. Vi har lång erfarenhet av att lösa unika branschers systembehov.
Branschlösningar
 

Har du några frågor? #askmore

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss