Drift

Flytta era applikationer upp i molnet

Drifttjänster.

Flytta era applikationer upp i molnet

Drifttjänster.

 

 

 

 

Få upp din drift i molnet

Drift av företagssystem.

Vill du flytta din lösning till molnet utan att ändra hela ERP eller CRM-systemet? Då erbjuder vi en operativ lösning där du kan behålla ditt befintliga system, men låt oss ta över operationen. Då tänker du inte på underhåll av dina egna servrar och årliga uppgraderingar.

Har du din Visma ERP-lösning eller ditt lönesystem på din egen server? Låt oss ta över operationen och få upp dem i molnet. Du får hög säkerhet, en tydlig budget, du behöver inte investera i anställda eller maskiner, systemen är alltid uppdaterade och du kan arbeta när du vill var du vill.


Behöver du HJÄLP FÖR ATT ÖKA OCH VISUALISERA DATA?

Amesto matchar era behov med rätt konsult.

 

 

 

HJÄLP FÖR ATT ÖKA OCH VISUALISERA DATA?

Beställ en BI-konsult.

Vi erbjuder många BI-tjänster, rapportering och analys och matchar dina behov med rätt konsult. Vi bygger på ditt projekt och vi hittar den bästa konsulten. Typiska tjänster vi kan hjälpa till med är:

  • Råd och BI-strategi
  • Experter i Power BI och Onestop Reporting
  • Plattform och arkitektur
  • Transformera och visualisera data för att få värdefull insikt

 

Läs mer om BI Rådgivning


Big Data och IoT

Big Data och ny teknologi som gör det lättare att bearbeta och analysera stora och komplexa datamängder snabbare och mer exakt.
Big Data och IoT
 

Power Bi

Power BI låter dig enkelt skapa interaktiva presentationer som du kan organisera och visualisera dina data som du vill, så att du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig.
Power BI
 

Machine Learning & AI

Vi kan hjälpa organisationer att systematisera och presentera data med hjälp av maskininlärning och AI. Konstgjord intelligens kan stödja företag som sträcker sig från beslutsfattande och prediktiva analyser av framtida resursbehov.
Machine Learning & AI
 

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig