Branschlösningar

Företagslösningar anpassade efter er bransch

Våra branschlösningar

Företagslösningar anpassade efter er bransch

Våra branschlösningar

Varje bransch har unika krav

Specialister på branschlösningar

Varje bransch har egna behov och krav på hur en företagslösning skall fungera för full funktionalitet. Vi har lång erfarenhet av att lösa unika branschers systembehov. 

Affärskunskap i många branscher

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi har många kloka lösningar och ytterligare system, kompetenta konsulter och utvecklare som kan anpassa processer för din bransch och dina behov. Vi är också experter på integration om du har ditt eget industrisystem eller leveranssystem du vill integrera med våra lösningar inom ERP, CRM och HRM.

Kontakta oss för mer information

 

 

 

ETT TEAM SOM KAN DIN VERKSAMHET

Vi har vårt eget team som specialiserat sig på våra branschlösningar. Vi kan hjälpa dig med allt från lösningsförslag, systemval anpassade till företag och industri, konsultation och optimering av processer, hjälp från tekniska och professionella konsulter för integration, installation och support.

RÅD FÖR MER EFFEKTIVA FÖRFARANDEN

Våra konsulter kan hjälpa till att effektivisera processer som är specifika för din bransch eller företag. En anpassad branschlösning kan sträcka sig från skräddarsydda komponenter till en komplett branschlösning skräddarsydd för dina specifika behov.


 

Sharespine

Sharespine erbjuder i dag standardiserade integrationer och fungerar som ett nav mellan ca 30 webshopleverantörer och Visma.net. Optimal utgångspunkt för din e-handel!
Läs mer
 

Millnet

En komplett branschlösning för tjänsteproducerande företag - kombinera Millnet Tid & Projekt med molnbaserade Visma.net. Kombinera två av marknadens bästa verksamhetssystem!
Millnet
 

Har du en förfrågan? #askmore

Kontakta oss för en rådgivning

Kontakt