Tjänster & Rådgivning

Konsulttjänster & Rådgivning.

Behöver du hjälp med att effektivisera företagsdriften?

Låt våra konsulter hjälpa er.

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från Visma, SuperOffice, Microsoft Azure, Office 365, Microsoft Power BI, Huldt & Lillevik, och på egen programvara. Dessutom tillhandahåller vi operativa tjänster på din IT-lösning och arrangerar olika evenemang så att du kan hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

 

Drift

Vill du flytta din lösning till molnet utan att ändra hela ERP eller CRM-systemet? Då erbjuder vi en operativ lösning där du kan behålla ditt befintliga system, men låt oss ta över operationen.
Drifttjänster

Projekt

Med Amestos långa erfarenhet och expertis kan vi bidra till att utvecklingen av att ett potentiellt projekt genomförs på ett effektivt och strukturerat sätt.
Projekttjänster

Rådgivning

Med hjälp av våra experter inom IT-tjänster, affärsprocesser och systemoptimering kan du göra din lösning till en konkurrensfördel! Vi interagerar i era system och har de färdigheter du behöver på din digitala resa.
Rådgivning

Support

Hur kan vi hjälpa dig? Välkommen till vårt kundcenter! #askmore
Support & Kundcenter
 

Branschlösningar

Varje bransch har egna behov och krav på hur en företagslösning skall fungera för full funktionalitet. Vi har lång erfarenhet av att lösa unika branschers systembehov.
Branschlösningar
 

BI & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
BI & Analytics

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för att veta mer

Kontakta mig