Visma

Visma Software

Visma Software

Digitaliserar er verksamhet

Visma

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster. Koncernen har fler än 7 000 anställda och omsatte 9 146 miljoner norska kronor 2017.

VISMA.NET HJÄLPER DIG ATT SKAPA ORDNING I DINA MANUELLA PROCESSER

Hitta elefanten i er verksamhet

Har din verksamhet en elefant i rummet i form av manuella processer och utmaningar som kan digitaliseras och förenklas? Ställ de viktiga frågorna och låt oss prata om det. 

#askmore
Hitta era elefanter

Vismas ERP-system

Visma.net

Visma.net är ett affärssystem som hela bolaget enkelt kan ha tillgång till. All data, all information – ja, hela affärssystemet – ligger i molnet. Inga kostsamma servrar eller dyr uppgradering. Lättillgänglig på mobil, surfplatta och dator.
Visma.net

Visma Business

Visma Business är utformat med slutanvändaren i åtanke. Detta innebär att alla i din organisation kan dra nytta av systemet - från ekonomichefer till administratörer.
Visma Business

Visma Global

Visma Global ger effektiv ekonomistyrning med unika rapportverktyg och standardiserade rutiner. Visma Global är ett säkert, flexibelt och integrerat program som optimerar flöden och analyser av företagets affärsprocesser.
Visma Global

Tilläggsprodukter

Visma.net Expense

Visma.net Expense är ett online ersättningssystem för reseräkningar och utlägg. Systemet gör det enkelt för de anställda att göra korrekta reseräkningar.
Läs mer
 

Visma.net Autopay

Reducera tiden ni lägger på manuell hantering av upp- och nedladdning av bankfiler. Med Autopay hanteras elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i affärssystemet.
Läs mer

Visma Document Center

Elektronisk fakturahantering (EFH) underlättar arbetet, sänker kostnaderna och frigör personella resurser.
Läs mer

Visma.net Approval

Visma.net Approval gör det möjligt att attestera fakturor och utlägg online eller via mobilen.
Läs mer

Visma Autoinvoice

Elektronisk faktura, e-faktura eller EHF faktura, kärt barn har många namn. AutoInvoice är som en Schweizisk kniv, mångsidig men enkel att använda, oavsett om Visma Business, Visma.net eller Visma Global är ditt affärssystem.
Läs mer
 

Visma.net Project Management

Visma.net Project Management är en modern SaaS-lösning (Software as a Service) som kombinerar projektledning, resursfördelning och fakturering i en enda ansökan.
Visma.net Project Management

Nyfiken på en Vismaprodukt? #askmore

Kontakta oss för en kostnadsfri demo!

Kontakta oss