SuperOffice

OM

SuperOffice.

SuperOffice har varit en del av CRM-branschen i +25 år och växer fortfarande starkt. SuperOffice-teamet brinner för att skapa CRM-mjukvara som hälper företag att bygga starka och lojala kundrelationer. Med SuperOffice CRM får du en 360 graders CRM-vy av kunden med fokus på marknadsföring, försäljning och kundservice.

En av de stora utmaningarna med att införa en CRM-lösning är att få alla medarbetarna att använda systemet. Som vinnare av PC Worlds utmärkelse ”Bäst i test” fyra gånger, visar SuperOffice gång på gång att de är ett utmärkt val för företag som vill ha ett tillförlitligt, beprövat CRM-system som de anställda uppskattar och verkligen använder.

SuperOffice har sitt huvudkontor i Norge med dotterbolag i Sverige, Danmark, Tyskland, Benelux, UK samt Schweitz och tillsammans arbetare 250 personer i koncernen med att serva deras 6000 kunder.

SuperOffice har ett brett partnernätverk både lokalt och globalt med partner som både säljer, implementerar och utvecklar lösningar till SuperOffice CRM.

SuperOffice

Amesto Solutions är certifierad partner till SuperOffice och stöttar dig hela vägen från implementering till service. Hitta, vinn och utveckla fler kunder inom alla affärsområden, från försäljning till marknadsföring och kundtjänst.
SuperOffice
 

CRM-system

Amesto Solutions är en av Nordens största leverantörer av CRM-system. CRM står för “Customer Relationship Management” och innefattar precis som det låter, omhändertagandet av kunder. Det används för att hantera interaktionen med nuvarande och blivande kunder.
CRM-system

Nyfiken på SuperOffice CRM? #askmore

Kontakta oss för en kostnadsfri demo!

Kontakta oss