eMarketeer

eMarketeer.

Om eMarketeer.

Business är inte vad det var förr. Konsumenter har tillgång till ett enormt utbud av information, och deras köpbeteende har därmed förändrats. Idag fattar konsumenter egna och välinformerade köpbeslut – utan att ens involvera en säljare. Dessvärre är det alltför många företag som inte har hängt med på denna förändring. Det är som att de fortfarande försöker sälja till dem, när det snarare handlar om att hjälpa köparen att köpa.

Från att ha varit en säljaktivitet är det idag upp till marknadsteamet att föra dialog mellan köpare och företag, vilket är anledningen till ’content marketings’ stora genomslag. Att leverera rätt innehåll till rätt person vid exakt rätt tidpunkt är varje marknadsförares stora utmaning. Det är där eMarketeer gör entré.

 

Varför eMarketeer?

eMarketeer är en marknadsföringsplattform som grundades på övertygelsen att marknadsföring ska vara enkelt, roligt, effektivt och för alla. Med hjälp av marketing automation, kan marknadsteamet med lätthet automatisera unika flöden av innehåll, skräddarsydda efter köparnas specifika intressen. Med en koppling till ett CRM, kan även säljteamet hållas uppdaterade på var kontakterna befinner sig i köpprocessen och när det är bäst tid att kontakta dem. eMarketeer är även den enda marknadsföringsplattformen som är certifierad för SuperOffice CRM.

Även om hjärtat bankar lite extra för marketing automation, erbjuder eMarketeer flera olika funktioner. Alla marknadsföringsaktiviteter hanteras i ett och samma verktyg; allt i från epost, landningssidor och formulär, till eventshantering och mobila appar.

eMarketeer har levererat ledande marknadslösningar i 15 år och allt-i-ett marknadsföringsplattformen används av över 1100 företag.

eMarketeer

Begreppet BUYER 2.0 beskriver ett nytt och modernt köpbeteende. eMarketeer ger din verksamhet fler kvalificerade leads, en bättre konverteringsgrad från lead till kund och en ökad försäljning.
eMarketeer
 

CRM-system

Amesto Solutions är en av Nordens största leverantörer av CRM-system. CRM står för “Customer Relationship Management” och innefattar precis som det låter, omhändertagandet av kunder. Det används för att hantera interaktionen med nuvarande och blivande kunder.
CRM-system

Är du nyfiken på eMarketeer?

Boka en kostnadsfri demo!

Kontakta oss