BI portfölj med unikt verktyg för processanalys

Amesto utökar sin BI portfölj med unikt verktyg för processanalys.

Efterfrågan på insikt och beslutstöd i realtid tar nu rejäl fart och Amesto förvärvar Agilons mjukvara för datadriven processanalys.

Ulrika

”Med Agilons programvara integrerad i vår BI produkt Amesto PowerAnalyze  kommer våra kunder att få en unik möjlighet att med ett klick förstå sina processflöden och automatiskt hitta flaskhalsar och avvikelser som påverkar utfall och lönsamhet.” säger Ulrika Bromander VD Amesto Solutions.

”Business Intelligence är ett affärsområde tagit rejäl fart i och med pandemin och det gör att vi investerar här. Vi bemannar och startar även upp en BI gruppering i Sverige som kommer att arbeta tillsammans med våra verksamhetskonsulter för att hjälpa våra kunder till ökad lönsamhet genom bättre insikt och förståelse i bolagets processer.”

Peter.jpg

Peter Selberg grundare och säljare av Agilon fortsätter:

”Med Agilon har vi tagit steget längre än någon lösningsleverantör tidigare gjort och produktifierat den manuellt utförda processmappningen och letandet efter tapp i lönsamhet. Det här betyder att nu får även SMB-marknaden tillgång till verksamhetsanalys som tidigare varit större och mer kapitalstarka bolag förunnad.  Med vår lösning har vi automatiserat analysarbetet och ger våra kunder konkreta förslag till förbättringar för ökad lönsamhet.”

”Vi ser fantastiska möjligheter att kunna erbjuda vår lösning brett inom Norden tillsammans med Amesto som redan är på plats med system hos många kunder i vår målgrupp” avslutar Peter.