Sommarlov 2018

Rusta upp för sommarlov 2018

19
jun

19. juni 2018

Sommarlov 2018

Efter en intensiv vinter och vår så blev det då äntligen sommar! Våren 2018 kommer i Amestos värld att gå till historien som våren vi slutade sälja och började hjälpa våra kunder att köpa.

En hel månad av sol och värme har givit hela Sverige möjlighet till att i förtid tanka energi på klippor vid havet, stränder vid sjöar och gräsmattor i parker. Kvällar med vänner runt grillen har givit oss den extra kraft som behövs för upploppet mot semestern och sommarlov 2018. Men kanske har du tänkt på hur vi ändrat vårt beteende när vi är i dessa miljöer? Där vi förr läste en bok lyssnar vi idag på en podd eller surfar runt efter information. Vi ligger på stranden och betalar fakturor, vi bokar allt vi ska via diverse appar, söker tidtabeller och event på nätet. Ja, i princip allt vi gör är uppkopplat. Det är inte bara barnen som får panik i rösten när insikten kommer kring den dåliga täckningen vid sommarstugen. Vi har helt enkelt vant oss vid att nyttja digitaliseringens möjligheter fullt ut och vi vill vara uppkopplade, vi förväntar oss att det vi vill göra ska gå lätt, smidigt och snabbt. Att det ska vara digitalt är inte längre en fråga när det kommer till vårt privata sfär.

Sverige är högt rankad när Word Economic Forum (WEF) som gör årliga undersökningar kring informationssamhällets utveckling. Faktum är att vi redan 2016 placerade oss som ett av världens bästa länder när det gäller att dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

 

Digitalisera dina elefanter

Så varför har det tagit så lång tid för oss att anamma digitaliseringens möjligheter på arbetet? Kunskap och vanor och rutiner skulle jag säga. Tillsammans med att vi som systemleverantörer inte varit tillräckligt bra på att visa på nyttan och de besparingar man åstadkommer genom att digitalisera tillexempel ett fakturaflöde eller en reseräkningsrutin. Här arbetar vi hårt på att bli bättre, kanske har du uppmärksammat ”Elefantkampanjen” som vår leverantör Visma kör i alla sociala medier? Det är en rad med korta beskrivande filmer kring ett stort antal ställen där enkla vinster finns att göra genom att defacto börja prata om de manuella rutinerna, i princip allt du tycker är jobbigt och tidskrävande kan man idag automatisera med en snabb roi.

Våren 2018 kommer i Amestos värld att gå till historien som våren vi slutade sälja och började hjälpa våra kunder att köpa. Vi har fokus på effektivisering genom förenkling - Simplifying Business som är vårt löfte till kunderna. Vi rådger, är din breda partner inte smala leverantör.

Vi arbetar med att ha ett tydligt värde för dig som kund. Din data ska flöda och du ska ha enkel access till den via olika insiktsplattformar vart du är, när du är. Vi har integrerat system och skapat abonnemangbaserade tjänster, gjort det lätt och transparent att arbeta med oss. Förenklat helt enkelt!

Med önskan om en härlig sommar även varmt välkomna att boka in ett effektiviseringmöte med oss!

 

Boka ett effektiviseringsmöte

 

 

Ulrika Bromander

VD på Amesto Solutions AB

Amesto är Nordens största Visma-partner och har lokal leveranskapacitet i alla nordiska länder. Amesto levererar i dag Visma.net, Visma Business, Visma Global, SuperOffice, DPOrganizer och Sympa.