Om oss

Vår mission är - Simplifying Business

Om Amesto Solutions.

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.

Kontakta oss

Vår mission är - Simplifying Business

Om Amesto Solutions.

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.

Kontakta oss

Vilka är Amesto Solutions?

Vi är värdeskapare.

Det är de bra frågorna driver oss och samhället vidare. De ger nya perspektiv, startar nya samtal, får oss att lyfta blicken, fundera och tänka framåt. Samtidigt kräver utveckling ett enkelt sätt att ta sig an komplexa frågor. Drömmar och ambitioner kräver kraft, volym och timing för att kunna förverkligas.

Våra medarbetare ska skapa nya möjligheter varje dag genom att ställa de bra frågorna. Frågor som förenklar och skapar värde för både kunder och samhälle. Bra frågor är det som har tagit Amesto och våra kunder hit där vi är idag, och de kommer att driva oss vidare in i framtiden.

 

#askmore

 

 

Entreprenörskap
i generationer.

 

I år är det 70 år sedan Thors mor, Else Widerøe, grundade företaget Contact Service, fröet till Spabogruppen, Amesto och Spabo Eiendom. Familjen äger med huvudet och hjärtat. De bedriver verksamheterna med lönsamhet och hållbart, med en uppriktig önskan om att göra världen bättre.


”Vi är serieentreprenörer, både barnen och jag. Varje företag är ett nytt entreprenörsprojekt. Vi håller inte på med spekulation, vi är utvecklare och förvaltare. Vi bygger upp nya affärsområden från grunden, eller köper upp och utvecklar mindre företag med ett långsiktigt, hållbart perspektiv.”


– Thor Spandow –


Låt oss prata

Behöver du en specialist?

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter, så tar vi kontakt med dig snarast för att diskutera hur vi kan hjälpa dig. 

Ta kontakt

 

 

 

 

Vår mission

Simplifying business.

Simplifying Life. 

Vårt mål är att ha de mest nöjda kunderna. Vi kommer att förenkla vardagen för oss själva och våra kunder genom att vara tillgängliga, dela expertis och skapa värde baserat på insikt. Vi ska hämta inspiration och ge råd utifrån ett globalt perspektiv och vara snabba med att ta till oss ny teknik.


 

Jobba på Amesto

Vår målsättning är att vara «An awesome place to work» med hög attraktivitet. Vi prioriterar anställda och skapar engagemang, i stöd av hjälp av en nära ledare, insikt, kompetens och utbildning.
Jobba på Amesto
 

Våra partners

Amesto tror på starka samarbeten. Samarbeten berikar och stärker värdeerbjudandet till kund. Vi har valt att arbeta med tre utvalda kärnleverantörer som delar vår värdegrund kring förenkling.
Samarbetspartners
 

Blogg

Följ med oss på en resa mot morgondagens digitala processer
Blogg om digitalisering

 

 

Simplifying through insight.

 

Amesto ska vara känt för att leverera värde och resultat genom insikt.

Insikt genom medarbetare
Våra medarbetare är experter. De besitter detaljkunskaper inom sitt ämnesområde som gör att de kan ställa relevanta frågor. De utmanar, förbättrar och skapar värde för kunderna.

Insikt genom teknik
Vi använder tidigt ny teknik som omvandlar data till insikt. För oss och för kunden.

 

Kombinationen gör oss till uppskattade rådgivare.