LOIS Modern Workplace

SIMPLIFYING COLLABORATION

LOIS Modern Workplace.

Vi levererar mer än bara Office 365 för företag. Vi levererar Microsoft Office 365 gjort på rätt sätt. Hos oss får du implementering och support för bästa praxis-användning av Microsofts program för interaktion och kontorsfunktioner.

Boka kostnadsfri rådgivning

SIMPLIFYING COLLABORATION

LOIS Modern Workplace.

Vi levererar mer än bara Office 365 för företag. Vi levererar Microsoft Office 365 gjort på rätt sätt. Hos oss får du implementering och support för bästa praxis-användning av Microsofts program för interaktion och kontorsfunktioner.

Boka kostnadsfri rådgivning

Vi hjälper er igång med

Microsoft Office 365.

Hos oss får du mer än bara programvaran Office 365. Vi implementerar, säkerställer korrekt användning och ger support som hjälper dig att säkra ”bästa praxis” av Office 365 under din arbetsdag. 

 

 

Vi hjälper dig komma igång med Office 365.

 

Office 365 för företag

Office 365 är en molnbaserad prenumerationstjänst som samlar de bästa verktygen för hur människor arbetar idag. Genom att kombinera de bästa apparna med kraftfulla molntjänster kan alla skapa och samarbeta överallt och på alla enheter i Office 365. Det är Office så som du känner det, plus verktyg för att förenkla samarbetet så att du kan få mer gjort, när som helst, var som helst.

Företagslösningar från Microsoft

Vi är Microsoft-partner och har arbetat med lösningar från Microsoft i årtionden och vi kan produkterna innan och utan. Det gör oss till en trygg partner när teknik från Microsoft ska införas. Vi kan hjälpa dig att optimera din användning av Office 365 så att alla anställda på ditt företag blir mer produktiva och får en enklare arbetsdag.


Samarbete

Varje grupp är unik och har sina egna behov och egen arbetsstil. Office 365 erbjuder en integrerad lösning så att alla kan samarbeta mer effektivt med gruppchatt, onlinemöten, samtidig redigering och säker fildelning, grupp e-post och ett socialt nätverk för jobbet.


Säkerhet och överensstämmelse

Med Office 365 tar Microsoft säkerhet och överensstämmelse med en ny nivå. Nu har du ännu mer kontroll med inbyggd integritet, transparens och mer exakta användarkontroller. Det är lätt att se varför det här är den säkraste versionen av Office någonsin.


Intelligens och analys

Du får användarvänliga direkta insikter i data och grundliga analysverktyg som hjälper dig att upptäcka nya fakta och trender i dina data. Du kan få tillgång till ännu mer interaktiva rapporter, enklare instrumenttabeller och övertygande datavisualisering.


Mobilitet

Office 365 ger dig vad du behöver för att hålla dig produktiv. Visa och redigera dokument när du är på resande fot och lag kan säkert få tillgång till innehåll, samtal, uppgifter och scheman, redigera dokument på en gång och dela filer i molnet.


LOIS Integration Engine

En säker, molnbaserad integrationsplattform som sömlöst kopplar ihop dina applikationer. Du slipper investera i egna servrar och du slipper tänka på drift och underhåll.
LOIS Integration Engine
 

LOIS Modern Infrastructure

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig.
Mer om Infrastructure

Amesto som helhetsleverantör

 

BI & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
BI & Analytics
 

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem
 

Vårt erbjudande

Amesto Solutions är er samarbetspartner för era digitala behov. Vi levererar helhetslösningar med den senaste tekniken.
Vårt erbjudande

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig