LOIS Modern Workplace

SIMPLIFYING COLLABORATION

LOIS Modern Workplace

Vi hjälper er igång med

Microsoft Office 365

Vi levererar mer än bara Office 365 för företag, vi levererar Microsoft Office 365 perfekt anpassat efter er verksamhet. Med oss ​​får du implementering och support för en bästa praxis av användning av Microsofts alla programfunktioner. 

 

 

 

 

Office 365 FÖR FÖRETAG

Office 365 är en molnbaserad prenumerationstjänst som kombinerar de bästa verktygen för hur människor arbetar idag. Genom att kombinera de bästa programmen med kraftfulla moln-tjänster kan vem som helst köra programmen och samarbeta var som helst, på vilken enhet som helst i Office 365. Det är Office så som du redan känner det, samt verktyg för att underlätta samarbetet så att du kan göra mer, när som helst och var som helst.

 

FÖRETAGSLÖSNINGAR FRÅN MICROSOFT

Vi är en Microsoft Partner och har arbetat med Microsoft-lösningar i årtionden och vet produkterna i detalj. Det gör oss till en säker partner när Microsofts teknik ska introduceras. Vi kan hjälpa dig att optimera användningen av Office 365 så att alla anställda i ditt företag blir mer produktiva och har en enklare arbetsdag.


Samarbete

Varje grupp är unik och har sina egna behov och egen arbetsstil. Office 365 erbjuder en integrerad lösning så att alla kan samarbeta mer effektivt med gruppchatt, onlinemöten, samtidig redigering och säker fildelning, grupp e-post och ett socialt nätverk för jobbet.


Säkerhet och överensstämmelse

Med Office 365 tar Microsoft säkerhet och överensstämmelse med en ny nivå. Nu har du ännu mer kontroll med inbyggd integritet, transparens och mer exakta användarkontroller. Det är lätt att se varför det här är den säkraste versionen av Office någonsin.


Intelligens och analys

Du får användarvänliga direkta insikter i data och grundliga analysverktyg som hjälper dig att upptäcka nya fakta och trender i dina data. Du kan få tillgång till ännu mer interaktiva rapporter, enklare instrumenttabeller och övertygande datavisualisering.


Mobilitet

Office 365 ger dig vad du behöver för att hålla dig produktiv. Visa och redigera dokument när du är på resande fot och lag kan säkert få tillgång till innehåll, samtal, uppgifter och scheman, redigera dokument på en gång och dela filer i molnet.


LOIS Integration Engine

Läs mer
 

LOIS Modern Infrastructure

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig.
Mer om Infrastructure

 

 

FÖRDELAR MED DRIFT I SKYN

  • Förutsägbara kostnader.
  • En plats att hantera när det gäller stöd till dina affärssystem.
  • Alltid uppdaterade servrar och applikationer.
  • Moderna och flexibla produkter.
  • Hög akademisk nivå.
  • Skalbara IT-lösningar.
  • Säker och säker.
  • Jobb där du vill, när du vill.

Amesto som helhetsleverantör

 

BI & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
BI & Analytics
 

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem
 

Vårt erbjudande

Amesto Solutions är er samarbetspartner för era digitala behov. Vi levererar helhetslösningar med den senaste tekniken.
Vårt erbjudande

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig